A kaposvári önkormányzat már lop is a Kétfarkúaktól

szerző
narancs.hu
publikálva
2017. júl. 10., 18:10
Twitter megosztások száma
Google +1
Egyéb megosztás

Úgy tűnik, a városvezetésnek nem tetszenek a színek és a virágok.

A Magyar Kétfarkú Kutya Párt (MKKP) országszerte tart városszépítő akciókat. Az egyik legnépszerűbb, amikor a járdák repedéseit festik színesre, hogy ezzel hívják fel a figyelmet a problémákra – ha a városvezetés nem javítja ki a hibát, legalább szebb legyen a járda. Az MKKP kaposvári szervezete legutóbb színes abroncsokba ültetett virágokat a belvárosban. Pár nap elteltével azonban a virágok eltűntek, a kétfarkúak szerint az okozott kár 20 ezer forint. A színes autógumik most azonban meglettek – számolt be az MKKP Kaposvár nyomán a Szabad Pécs.

A Kétfarkú-aktivisták ugyanis a Kaposvári Önkormányzat telephelyén megtalálták az ellopott gumikat. „A helyszín nem más, mint Kaposvár, Gilice utca 31. Ez az a telephely, ahol a közmunkások délelőtt felveszik a kerti szerszámokat és délután ide is hozzák vissza. Egyik passzivistánk épp ezekben a percekben teszi meg a bejelentést a rendőrségen.”

Kaposváron a kétfarkúak járdafestői ellen többször is eljárás indult, az önkormányzat pedig rendeletben tiltotta be a járdafestést a városban.

A Szabad Pécs arra is emlékeztet, hogy Pécsett is előállították már az MKKP járdafestőit, de azóta az eset óta nyugalom van, és a Kétfarkúak ültethetnek virágot vagy festhetnek járdahibát, legfeljebb igazoltatják őket.

false

Fotó: MKKP – Kaposvár

false
szerző
narancs.hu
publikálva
2017. júl. 10., 18:10
Twitter megosztások száma
Google +1
Egyéb megosztás
Ezt már olvasta?

Kommentek

Rendezés:
  1. 1
    tiszapolgári
    2017. július 10., hétfő 20:33
    Kaposvár nem tréfál.

Komment írásához