Biztos helyről tudtuk meg: orosz pénzből szervezik a szombati békemenetet

szerző
Gera Márton
publikálva
2017. ápr. 20., 15:00
Twitter megosztások száma
Google +1
Egyéb megosztás

Interjú az angyali szeretetet árasztó Bayer Zsoltról.

Szombat délutánra „békemenetet” szervez a Magyar Kétfarkú Kutya Párt (MKKP), méghozzá a kormányért és Oroszországért. Ennek kapcsán beszélgettünk Kovács Gergellyel, a párt elnökével.

magyarnarancs.hu: Hány repülőjegyet küld Soros György a békemenet kisegítésére?

Kovács Gergely: Most erre nem ő küld. Mi mindig idegen hatalmak szolgálatában vagyunk, a mostani tüntetést például orosz pénzből finanszírozzuk. De magángépet így is tudunk mindenkinek küldeni, illetve Lengyelországban már több tízezer busz áll készen az indulásra. Onnan jönnek majd pár millióan.

magyarnarancs.hu: Személyesen Putyin adja a pénzt?

KG: Nyilván léteznek azok a szervezetek, amiken keresztül meg lehet oldani, hogy úgy tűnjön, nem ez történik, de igen, erről van szó. Sajnos ilyenkor le kell adni Sorosnak a Putyin által küldött összeg felét. De amikor a bevándorlókat próbáljuk Magyarországra telepíteni, Soros támogat minket, amikor meg végre feléled bennünk a kormány melletti kiállás, akkor nyilván orosz pénzből gazdálkodunk.

magyarnarancs.hu: Békemenetet szerveztek, így elkerülhetetlen a kérdés: Bayer Zsolt is fellép szónokként?

KG: Igen, már megírtuk a szövegét, úgyhogy ő is ott lesz. Nem akarjuk kihagyni: az ő bölcsessége, az ő kimértsége, az angyali szeretet és a megértés, amit ő áraszt, amennyi embert az ő írásai melegséggel töltenek meg, az felbecsülhetetlen.

Rendszeresen elküldjük nekik a hamisított számláinkat”

magyarnarancs.hu: Az eddigi békemeneteket összetrombitáló CÖF mit szólt az eseményhez?

KG: Tök jó lett volna, ha a CÖF megszervezi ezt a békemenetet, nem is tudom, miért nem csinálták. Kicsit úgy érzem, hogy mi helyettük dolgozunk, de hát hátha ugyanúgy kijönnek azok az emberek, akik egy feszes békemenetre szoktak. A CÖF kiadott egy közleményt álbékemenetekről még egy-két nappal azelőtt, hogy mi meghirdettük az eseményt. Kénytelenek voltunk ezt cáfolni, remélem, már felfogták, hogy ez a békemenet értük van.

magyarnarancs.hu: Milyen beszédek lesznek?

KG: Nyilván kell beszéd az oktatás ellen, ki kell fejezni az oroszbarátságot, és a civilek ellen is fel kell szólalni. Az oké, hogy hozzák ezt a törvényt a civilek ellen, de attól még ugyanúgy működnek a civil szervezetek, ez nem megoldás. Az is jó lenne, ha most már nyíltabban, egyértelműen Oroszország mellé állnánk az Európai Unióval szemben. Ezek az EU-s fejlesztések abszolút hátráltatják a gazdaságot, nem tudunk normálisan működni miattuk.

magyarnarancs.hu: Vagyis a békemenet után egyből jöhetnek az orosz tankok?

KG: Itt voltak ezek a megmozdulások az elmúlt hetekben, és hát én azért hiányoltam az orosz tankokat. Minek vannak? Aranyos, hogy Szíriában vagy a Kaukázusban harcolgatnak, de itt szerintem szükség lett volna rájuk. Egypár tank, és már nem mennek ki ezek a drogos, belvárosi, liberális emberek az utcára.

magyarnarancs.hu: Az esemény Facebook-oldalán rögtön két Orbán Viktort követeltek. Ezt hogy kellene elképzelni?

KG: Az fontos lenne, hogy a kormánypárti médiumoknak egyszerre tudjon több Orbán Viktor is nyilatkozni, de ugyanazt mondaná mindegyik. Bár lehet, ezt egy robottal is meg lehetne oldani.

magyarnarancs.hu: A lex CEU-t támogatjátok?

KG: Természetesen. Mindent el kell lehetetleníteni, ami külföldi. Jó irány, hogy a CEU-t bezáratják, de ott van még az ELTE, a szegedi egyetem, a Műegyetem. A mi gyerekeink már úgyis rég külföldön tanulnak, teljesen felesleges ide mindenféle oktatás, különben nem lesz meg a kétharmad legközelebb.

magyarnarancs.hu: Gajdics Ottó nemrég az írta a Magyar Időkben, hogy akkor lesz majd nemulass, ha ők lelepleznek titeket. Nem tudod, hol tartanak az ügyben?

KG: Mi rendszeresen elküldjük nekik a hamisított számláinkat, a kamubeszámolókat. Lassan dolgoznak, de jó lenne, ha kiteregetnék. Nem örülnék, ha még ezt is nekünk kellene nyilvánosságra hozni.

szerző
Gera Márton
publikálva
2017. ápr. 20., 15:00
Twitter megosztások száma
Google +1
Egyéb megosztás
Ezt már olvasta?

Kommentek

Rendezés:
  1. 1
    kovizsuzsi
    2017. április 20., csütörtök 16:28
    Very Good! :)

Komment írásához