Elképesztő légi felvételen mutatták meg, mekkora vagyont halmozott fel Mészáros Lőrinc

szerző
narancs.hu
publikálva
2018. júl. 06., 13:08
Twitter megosztások száma
Google +1
Egyéb megosztás

Ki gépen száll fölébe, láthatja, hogyan gazdagodott a felcsúti kiskirály.

Az elmúlt években és hónapokban több cikkben is foglalkoztunk azzal, hogyan szerzett meg magának egyre több céget, ingatlant, területet Magyarország csudasikeres expolgármestere, Mészáros Lőrinc.

Összeállítást közöltünk arról, hogyan lett Orbán Viktor barátja és még néhány ember a Balaton kiskirálya:

Az ellopott Balaton

Jól tükrözi az ország állapotát a Balaton átalakulása: a tó környéke immár a gazdagok pihenőhelye, a változás legnagyobb haszonélvezőit pedig Orbán Viktor környezetében kell keresni.

Számadást készítettünk Mészáros Lőrinc összes szerzeményéről:

„Ha eszel, őt növeszted”

Orbán Viktor embere lassan bekebelezi az országot, mára nincs olyan megye, ahol Mészáros Lőrincnek vagy a családjának ne lenne valamilyen érdekeltsége. Az országban közel száz helyen vannak jelen valamilyen formában a felcsúti milliárdos cégei, és külföldön is terjeszkedik. Térképen ábrázoljuk a magyar gazdasági csodát.

Az átlátszó.hu most pedig drónnal szállt Mészáros Lőrinc szerzeményeinek fölébe, így mindenki láthatja, mi mindent tud megszerezni az, akit segít a Jóisten, a szerencse és Orbán Viktor személye.

szerző
narancs.hu
publikálva
2018. júl. 06., 13:08
Twitter megosztások száma
Google +1
Egyéb megosztás
Ezt már olvasta?

Kommentek

Rendezés:
 1. 4
  harcolj
  2018. július 07., szombat 11:36
  Mészáros Lőri azért ideális partner a disznóságokhoz, mert ő egy szót sem ért az egészből mi történik vele, és sztem 7 jegyűnél nagyobb számokról villanása sincs. Jó tévét kívánok!
 2. 3
  harcolj
  2018. július 07., szombat 11:33
  Hungarikumok közzé kell választani a fideszt, mivel OV már az elején mindenkit átcseszett. Egyetemen se izgatta a tanulás, később az ország sorsa sem, igazán az egyetlen ország Mo. európában ahol az emberek tűrik hogy a hátsójukon benyúlva kivegyék a szájukból a sajtot és még orgazmusuk is lesz tőle. OV és Simlicska meg röhögve olvassák az újságokban a nagyérdemű hogyan kajálja legújabb szemfényvesztéseiket.
 3. 2
  Nonemart
  2018. július 07., szombat 08:07
  Hatalmas állami gazdaságot látok ennek a helyében ! És egy új vagyonkezelőt ! Aztán megint lesz pár év, hogy privatizáljuk ! Mészáros akkor már rács mögött lesz, megbízójával és felbújtójával együtt, családja tisztes polgári elfoglaltsággal keresi majd kenyerét - valahol a világban ! Polt emlékét csak a papírkosár őrzi majd - szép lesz, csak keményen !
 4. 1
  csulla
  2018. július 06., péntek 20:21
  Megteszik,mert ővék a "hatalom" a hülyék nemzetében!

Komment írásához