Leszedi a kormány a nevetős Soros-plakátokat

szerző
narancs.hu
publikálva
2017. júl. 12., 12:30
Twitter megosztások száma
Google +1
Egyéb megosztás

Jön a vébé, megy a nevető Soros.

A Kormányzati Tájékoztatási Központ hivatalosan is megerősítette az ATV korábbi hírét, a kormány befejezi a legutóbbi nemzeti konzultáció utókampányát, és leszedik az óriásplakátokat.

A közlemény szerint az utókampányt eleve hathetes időtartamra tervezték, a második szakasz pedig július 15-én zárul le.

„Értjük, hogy Soros Györgynek és embereinek ez nem tetszik, de el kell fogadniuk, hogy akik a konzultációban részt vettek, azoknak meg Soros György politikája nem tetszik”, elemezte a helyzetet a tájékoztatási központ.

Szerdán valamivel korábban az ATV az írta egy befolyásos fideszes politikusra hivatkozva, hogy „Orbán Viktor azt látná jónak, ha a vizes-világbajnokság győztesei már nem találkoznának a Soros-plakátokkal”. Az ATV ugyanerre a forrásra hivatkozva azt is írta, hogy Orbán szerint „teljes győzelem” a Soros-kampány. A vizes-világbajnokság megnyitója 15-én, pénteken este lesz. És mivel az új plakáttörvény egy nappal később lép hatályba, pár nap múlva eltűnnek az utcáról a politikai óriásplakátok.

szerző
narancs.hu
publikálva
2017. júl. 12., 12:30
Twitter megosztások száma
Google +1
Egyéb megosztás
Ezt már olvasta?

Kommentek

Rendezés:
 1. 7
  rworse
  2017. július 13., csütörtök 00:16
  És akkor most Ki nevet a végén? A kormányzati Monopoly.
 2. 6
  tiszapolgári
  2017. július 12., szerda 20:35
  „Orbán Viktor azt látná jónak, ha a vizes-világbajnokság győztesei már nem találkoznának a Soros-plakátokkal”

  Ez egyfajta dopping. És aki csak második, harmadik lett, vagy olyan béna, hogy fel se fért a dobogóra, azt büntetésül bezárják egy leszedett plakátokkal teli stadionba.
 3. 5
  tiszapolgári
  2017. július 12., szerda 20:27
  Komoly figyelmeztetéseket kaphatott őkelme, és a mostani hazai ellenreakciók is minden eddiginél erősebbek voltak, szerintem emiatt szedik le ezt a förtelmet, nem pedig a júszóvébé miatt. Hiszen nem arról van szó, hogy a külföldi vizes szurkoló a Ferihegyi gyorsforgalmi úton rácsodálkozik a plakátokra, és aztán odahaza elmeséli, hogy mit látott Budapesten; az egész világ (legalábbis az újságolvasó része) tud a plakátokról. Másrészt, az ideérkező szurkolók sem feltétlenül szimpatizálnak Sorossal. Még az is lehetséges, hogy sokan épp amiatt jönnek drukkolni, mert tetszik nekik ez a szar, ami itt van.
 4. 4
  Kovacs
  2017. július 12., szerda 18:53
  3: Nem tudom, hogy mire gondolsz ezzel a "nem hülye" kifejezéssel.(Én például, nem szerettem volna a helyébe lenni, amikor megbeszélték Netanjahuval ezt a "plakátügyet".) Másrészt pedig gondolj a 1936-os Olimpiára. A másik nagy "történelmi tehetség" szintén leszedette az antiszemita plakátjait a rendezvény idejére. Orbán valóban nem hülye, már egyszerűen csak szánalmas. A "népével" együtt.
 5. 3
  yoyo
  2017. július 12., szerda 17:12
  orbán egyáltalán nem hülye, viszont vérgecialjas
 6. 2
  Világos
  2017. július 12., szerda 15:18
  Abban lehet bizni, hogy a sajtókban tovább nyomják mert az előfizetők tömegesen
  mondják le. Saját Lőrinc birodalom kezdi magát felszámolni.
  Az áruházakban a Vivien ásványvizet kikerülik. Ezzel megint csak a plakátragasztók j
  jártak jól.

 7. 1
  Kovacs
  2017. július 12., szerda 14:01
  Akkor most Soros pipa? Kérjük a következőt! Ezúttal gif-ben, ha lehet.

Komment írásához