Stohl András: Ma nem lehet olyat mondani, amiben nincs benne a politika

szerző
narancs.hu
publikálva
2017. ápr. 21., 13:53
Twitter megosztások száma
Google +1
Egyéb megosztás

Magyarország, 2017: mindenbe bele fog szólni a politika.

Nemrég bombaként robbant a hír – így szokás mondani –, hogy Stohl András otthagyja a Vígszínházat, mégpedig azért, hogy a Class FM reggeli műsorát vezesse. Stohl tegnap reggel be is ült a rádió műsorvezetői székébe, és ennek kapcsán beszélt politikáról, közéletről az ATV Egyenes beszédében.

Szerinte ma nem lehet olyat mondani, amiben nincs benne a politika. „Beszélhetünk mi színházról, beszélhetünk újságírásról, beszélhetünk rádiózásról, beszélhetünk televíziózásról, valamilyen módon bele fog szólni a politika” – mondta a színész.

Mivel a Class FM immár online rádió (amit hiába vett meg korábban Simicska Lajostól egy amerikai üzletember, így is bukta a frekvenciát), Stohl bízik abban, hogy egyelőre azt mondhat a politikáról, amit gondol.

Stohl egyébként azért döntött a váltás mellett, mert úgy érezte, egyszerűen túl sok a szerepe, noha azt mondja, játszani továbbra is fog. Igent mondott Alföldi Róbert felkérésére is, a Hegedűs a háztetőn című darabban Tevjét, a tejesembert alakítja az év végén.

szerző
narancs.hu
publikálva
2017. ápr. 21., 13:53
Twitter megosztások száma
Google +1
Egyéb megosztás
Ezt már olvasta?

Kommentek

Rendezés:

Komment írásához