Lelőhették a barcelonai támadás elkövetőjét

szerző
narancs.hu
publikálva
2017. aug. 21., 17:56
Twitter megosztások száma
Google +1
Egyéb megosztás

Ő volt az, aki furgonnal hajtott a sétáló emberek közé.

A katalán rendőrség lelőtte a 22 éves, marokkói származású Junesz Abujakubot, a barcelonai gázolásos merénylet feltételezett elkövetőjét – szólnak a sajtóértesülések. A rendőrség egyelőre egy incidensről ír, még nem erősítette meg, hogy Abujakubról van szó, csupán azt, hogy a barcelonai gázolásos terrortámadás feltételezett elkövetője utáni hajszában lelőttek egy férfit, aki robbanómellényt viselt. Ahogy arról mi is beszámoltunk, csütörtök délután egy furgon hajtott végig Barcelona egyik sétálóutcáján, a La Ramblán. A támadásban 14 ember meghalt, több mint 130-an pedig megsérültek. A férfi képét egyébként ma tette közzé a rendőrség.

szerző
narancs.hu
publikálva
2017. aug. 21., 17:56
Twitter megosztások száma
Google +1
Egyéb megosztás
Ezt már olvasta?

Kommentek

Rendezés:
 1. 3 Cyrano
  Cyrano
  2017. augusztus 22., kedd 11:12
  Csak úgy mondom magának ( ha már ide jár, hadd okosodjon) a drótakadály lófütty esti fénnyel. Ugyanis egy autót még felnin, is viszonylag sokáig szokott üldözni a rendőrség, azaz senkit sem tud megállítani.
 2. 2 galambocskám
  galambocskám
  2017. augusztus 22., kedd 09:55
  "...túl sok a merénylet Európában, túl gyakran követik egymást a terrortámadások, amelyekből, és ezt mindenki tudja, még a legeurópaibbak is, egy is sok.

  Ezért volt furcsa nézni a nemzeti ünnepünk kapcsán azokat a képeket, amelyek arról szóltak, hogy rendőrségi járművek torlaszoltak el egyes utcákat, amelyeken keresztbe szöges útakadályokat húztak ki, arra az esetre, ha.

  Szerencsére nem volt ha, még ha az üres utcákon viccesnek is tűntek ezek a szöges útakadályok. Az ilyen vicces gondolatok vezetnek egyébként a fásultsághoz. Ezért nem kellett volna egyetlen fórumon sem cikizni a vizes világbajnokság alatt a TEK páncélosait. És ezért mondják hiába testületileg az unió és az egyes tagállamok vezetői, hogy fel kell lépni a terrorizmus ellen, hogy nem hagyják magukat megfélemlíteni, ezért szajkózzák hiába az összes többi sületlenséget a nyitott társadalmakkal egyetemben, hiszen, lássuk be, betontömbök és szöges útakadályok között még zárt társadalmakban sem lehet legalább némi keserű mellékíz nélkül megadni a nemzeti ünnep méltóságát, sem élni a mindennapokat. Nyitottakban meg pláne nem."

  A szövegrészlet a Mandiról való, eredetileg a Magyar Hírlapban jelent meg. Nagy Ottó írása.

  Tényleg nem kéne cikizni a TEK-et.
 3. 1 galambocskám
  galambocskám
  2017. augusztus 21., hétfő 18:57
  Remélem már a Pokolban van a mocskos szemétláda. Allahu Akbar.

Komment írásához