A Fidelitas humorbombája

szerző
narancs.hu
publikálva
2017. máj. 11., 09:41
Twitter megosztások száma
Google +1
Egyéb megosztás

A Fidesz ifjú humoristákat tömörítő stand up tagozata akcióban: a pillanat, amikor Habony Árpád is elszégyelli magát.

Hát, Simicska… Hát, ezekre tények vannak… Kimutatták több helyen is… Ezért hátrált ki a Fidesz…

Az anyapárt gyermekei, vagyis a Nógrád megyei kisfideszesek az N1 Tv kamerája előtt alkottak nagyot a stand up műfajában:

szerző
narancs.hu
publikálva
2017. máj. 11., 09:41
Twitter megosztások száma
Google +1
Egyéb megosztás
Cimkék:
Fidelitas
Ezt már olvasta?

Kommentek

Rendezés:
 1. 10
  tiszapolgári
  2017. május 11., csütörtök 22:35
  Kösz, az utókor nevében is!
 2. 9
  rworse
  2017. május 11., csütörtök 22:07
  "Közel egyhónapos kampány során több mint kétezer kampányt (sic!) fognak országszerte kihelyezni a Fidelitaszosok. És amely során aaa plakátnak a támogatását a Fidesz anyapártunktól kaptuk... és kértük tőlük. Köszönjük a sajtónak a megjelent. Képviselete."
  "Hát, Simicska megvette a Jobbikot, mert többezer plakátot kihelyeztek... ezzel kapcsolatban mént (sic?) ő támogatott, és eze... Hát ezekre tények vannak... és ezzel kapcsolatban öööö... kimutatták több helyen is hogy ő az a ki támogatja a Jobbik mögött úgy áll mint ööö és a saját érdekeit érvényesíti tehát nem értékeket közvetít a Jobbik párt már, hanem aaz Simicska érdekeit mint a milliárdosnak az érdekeit közvetíti."


  "Skoda elvtárs a beszédében kiemeli: A beszédemben kiemelem, hogy nagyn irt nagyon értékelem a tényeket, a jelentőségét, hogy a találkozó... hhh eltárs beszédében kiemeli, és nagyra értékeli annak a tényeknek a jelentőségét, hogy a találkozón, találkozó alkalomra, hogy mély elvtársi és baráti kapcsolatot szövődjék, a fehér asztalnál művészek és a munkások, értékelő művészek és a munkásokat élt élére... keltő munkások között. A beszédben aláhúzzuk a vélemény, hogy minden bizonnyal mint a művészek mind a munkás elvtársak hogy mind két és fél... ...bamm... ...mi ez... A beszédben aláhúzza véleményt hogy mind bizonnyal művész hogy mind munkáselvtársak hogy mind két fél hasznosítani tudja majd ennek a baráti találkozónak élményeit, tabasztalatiiit, a melynek a Skodaelvtárs a maga a párbizottság kezében sok siker és erő egészséget kíván. Elvtárs beszédében kiemeli. És nagyra értékeli annak a tényeknek és jeletőségét hogy találkozó alkalomra hogy mély elvtársi és baráti kapcsolat szövődjék. A fehér asztal művészek és munkások a munkások értékelő a művészek és munkásokat értékelések keltő munkások között. A beszédben el... aláhúzza a véleményt... hogy minden bizonnyal mind művészek mind munkás elvtársak hogy mind kétféle hasznosítási... tudja... hogy majd ennek a barátt találkozónak élményeit tapasztalait, amelyhez a Skoda elvtárs a maga a párbizottság nevében sok siker erő egészséget kíván..."
 3. 8
  szegedi789
  2017. május 11., csütörtök 21:45
  Ki gondolta volna, hogy az emdéefes 2010-es (törölt) jelölti videókban szereplő boborjánok így térnek vissza ??? Parádés. Boborján juniorok !
 4. 7
  loallat2
  2017. május 11., csütörtök 20:18
  Van az a pénz, amiért az ember kész sülthülyét csinálni magából...
 5. 6
  yoyo
  2017. május 11., csütörtök 15:29
  Világos,
  Bözsinéni családon belül volt, a szeretet és egyetértés védőburkán belül, ráadásul úgy vághatták utólag az anyagot, ahogy jól esett.
  Itt viszont olyasmi esett, ami ennek a kurzusnak az egyik legkínosabb, nem általuk előre megírt kérdéseket kaptak, ráadásul a kész riportot se ők vágták össze. Így kilátszott a pőre seggük a gatyájukból.

  Ilyen kis villanásokra látszik, mennyire nagy hatalom a szabad sajtó, és hova vezet, ha egy ország nélkülözi azt.
 6. 5
  Világos
  2017. május 11., csütörtök 15:18
  Bözsi néni egyedül jobban betanulta a szerepet.
  Lehet, hogy vonóvan meg hegedüvel jobb lett volna az előadás
  talán még Simicska is lükverbe kapcsolt volna.
  Vona meg visszament volna az ősmesterséghez/Drótozni, fótozni
  fenekelni való/
 7. 4
  tiszapolgári
  2017. május 11., csütörtök 14:21
  Egyrészt megsajnáltam őket, másrészt N1 TV-t akkor se néznék, ha azon menne a kedvenc mexikói sorozatom, de szerencsére nem azon megy.
 8. 3
  Hóvarjú
  2017. május 11., csütörtök 14:18
  Ezek még korai fázisú fideszrobotok, még néhány év, és kívülről fújják majd a begyakorolt "egyenválaszokat" bármilyen kérdésre, az nem lesz ennyire vicces.
 9. 2
  rworse
  2017. május 11., csütörtök 13:49
  Ezek a mai fiatalok... Bezzeg az én időmben.

  Szóval ölég szánalmas, ha ennyire földbuták jelentik a Fidesz utánpótlását. Ez a csaj még egy tized Selmeczi Gabriellához se lesz elég, bármennyi kiképzést kap. Másrészt, ahogy yoyo is mondja, ugyebár sokatmondó, hogy ennyire nem számítanak arra, hogy sajtóeseményen megjelenik egy újságíró, aki kérdez.
 10. 1
  yoyo
  2017. május 11., csütörtök 11:45
  ebben a jelenetben volt valami báj, ami miatt az ember azon is megenyhül, ami egyébként alapvetően dühítő.
  Akiket ennyire váratlanul érnek ennyire alapszintű kérdések, azok valószínűleg még soha nem gondoltak bele abba, miben hisznek ilyen nagy odaadással.

  Sok éve Szegedről Pestre vonatoztam, épp a Magyar Narancsot szerettem volna olvasni, a mellettem ülő idős néni kiszúrt benne valami antiklerikális címet, és megszólított, hozzákezdett, hogy megtérítse bűnös lelkemet. Először azt gondoltam, hogy jó lenne leoltani. Aztán mégis szóba elegyedtem vele, és elkezdtem visszakérdezni, vitatkozni vele. A bő két órás út alatt majdnem áttért a zen buddhizmusra. Nagyon kellemetlen érzés volt, hogy ennyire el lehetett bizonytalanítani. A vége felé próbáltam éreztetni vele, hogy semmi baja a hitének, ahogy az enyém is teljesen oké, ezzel együtt tudunk klasszul vonatozni.

  A fidelitas lelkes aktivistáival se lenne akkora gond, ha a vonat nem volna kizárólag nekik és a párthíveiknek fenntartva.

Komment írásához