A kormánypropaganda kiderítette, mit akar a Momentum. Pénzt!!!

szerző
narancs.hu
publikálva
2017. aug. 11., 14:02
Twitter megosztások száma
Google +1
Egyéb megosztás

Matolcsy Ádám portáljánál jelentős, korszakos oknyomozás zajlott.

Hosszas írást szentel az Origo annak, hogy mit is akar a Momentum. Szépen felsorolnak mindent, amit eddig lehetett tudni a pártról, majd kijelentik, hogy elindult a Momentum szétesése. Aztán jön Magyarország egyik leghitelesebb elemzője, Deák Dániel a Nézőponttól, aki szerint a Momentum nem hoz megújulást, nem nyer választást, nem jut be a parlamentbe. Végül elérkezünk a nagy mű tetőpontjához, ahol kiderül, amire mindenki várt:

a Momentum majd az állami támogatás megszerzésével próbálkozik, erre hajtanak.

Szerencsére ezt a jelentős megállapítást a főoldalon is megerősítik: „A nevetségessé vált, szakadás felé zuhanó Momentum a többi törpepárthoz hasonlóan az 1%-ért küzd. A pénzért.” Tisztára leizzadtunk a drámai erejű oknyomozástól.

szerző
narancs.hu
publikálva
2017. aug. 11., 14:02
Twitter megosztások száma
Google +1
Egyéb megosztás
Ezt már olvasta?

Kommentek

Rendezés:
 1. 6
  galambocskám
  2017. augusztus 12., szombat 11:07
  :)

 2. 5
  rworse
  2017. augusztus 12., szombat 09:14
  Az Origo-beli "újságírási" "színvonal" kb: a grrreselyű-féle "kommentelési" "színvonalon" van.
 3. 4
  szegedi789
  2017. augusztus 11., péntek 20:42
  Hát, gyanússsssssss,

  nincs egyedül matolcsy junior , egykori szépreményű bútorgyártulajdonos, online tulajdona(zsákmánya) e kicsiny nézőpontintézettel súlyosbított hazában, ahol viktor vidéki budija mellett luxusstadionok nőnek . . .

  Gyanú$$$$$$$$$$$$$ . . .


  (Bár sok mindent elárul demokráciánk állapotáról, hogy val'szeg nézőpont éves árbevétele vetekszik az ellenzéki oldal anyagi erőforrásaival. De erre az "elemző" nem tért ki. Őszinte sajnálatunkra.)
 4. 3
  tiszapolgári
  2017. augusztus 11., péntek 18:02
  2

  Igazságtalan vagy, augusztus közepe van, ilyenkor a fideszmédia családos része a Balcsiban pancsikázik, a szinglik pedig másnaposan kóvályognak valamelyik bulifesztiválon, és/vagy nemi örömöket hajkurásznak.
 5. 2
  yoyo
  2017. augusztus 11., péntek 15:21
  elképesztő a fideszmédia tehetetlensége, maguktól képtelenek észrevenni, hogy most a sokkal izgalmasabb ("ballipsi pöcs") témával kellene a momentumot (és az lmpt, azaz egy csapásra két legyet) élvezettel fikázni. Ezt az 1%-os dolgot még tegnapelőtt kapták itinerbe.

  Meg hát nemcsak tehetetlenség, hanem gyávaság is. Az első számú szabály: csak nem önállóskodni, abból csak baj van.
 6. 1
  galambocskám
  2017. augusztus 11., péntek 14:36
  Hát kérem, ez már nekem is eszembe jutott.

  Mert ezek a daliák nem politikusok a szónak abban az értelmében amelyben az volt Thatcher vagy az Sebastian Kurz. Ők ugyanis komolyan gondolták illetve gondolják.

  A momentumosok pedig afféle bulipolitikusok akik mintha azt lesnék folyton, hogy mit is kéne mondani hogy népszerű legyek, na mit is?

  Viszont, nyilván nem tudnak annyi marhaságot csinálni hogy legalább az 1 százalék össze ne jöjjön nekik. Részint ők az új hús, másrészt a 'mindegy hogy ki, csak ne az Orbán' az ő malmukra hajtja a vizet.

  Már csak a választásokig kell kihúzni valahogy.

Komment írásához