Balog beismerte, hogy nem mindent csinál jól az Emmi

szerző
narancs.hu
publikálva
2017. aug. 06., 15:08
Twitter megosztások száma
Google +1
Egyéb megosztás

De „fentről” mindig jön egy kis segítség.

Balog Zoltán olyanokat talált mondani a baptisták 4. világtalálkozóján, amitől lehet, hogy felforr majd az agyvize, persze csak akkor, ha ez eddig nem történt volna meg.

A papminiszter szerint „Magyarország, Európa, a világ jövője elképzelhetetlen az élő keresztény közösségek nélkül, akiket nemcsak a hagyomány köt össze, hanem a krisztusi szeretet, a krisztusi küldetés”, viszont annak, aki egyszerűen csak magyarnak vallja magát és nem kereszténynek, nem sok esélye van a jövőben. Pontosabban: önmagában a magyarságunk soha nem fog megtartani bennünket, kell Jézus megtartó ereje is. És ha már isteni erőknél járunk, kiderült, honnan kap segítséget a nehéz órákban Balog minisztériuma, hiszen egy olyan nagyszerű állami komplexum, amely magában foglalja az oktatást, a kultúrát, az egészségügyet, szociális szférát, a családügyet, a társadalmi felzárkózást, a sportot, az egyházat és a nemzetiséget, nem működhetne isteni segítség nélkül. „Hogy meglegyen a segítség, az az imádság dolga (…), sőt, sok mindent nem jól csinálunk, de akik imádkoznak, arra kérik a mindenható Istent, a megváltót, hogy igazítsa ki, adjon jó tanácsokat, hogy jó irányba menjenek a dolgok” – zárta álszent sorait Balog.

szerző
narancs.hu
publikálva
2017. aug. 06., 15:08
Twitter megosztások száma
Google +1
Egyéb megosztás
Ezt már olvasta?

Kommentek

Rendezés:
 1. 7
  jhamori
  2017. augusztus 07., hétfő 07:49
  Ezek egyre hülyébbek. Valamiféle fertőzéstől?
 2. 6
  szegedi789
  2017. augusztus 06., 21:33
  Vagy az egyik apostol ? ? ? De mit és hogyan jegyez le a királyi alsóbbfertályban ? ? ?
  Akusztikailag & esztétikailag is kihívás . . .
 3. 5
  szegedi789
  2017. augusztus 06., 21:31
  Balog persze mostsem (miért is ma lenne ???) fejtette ki nagyívű gondolatait megfelelően, precízen. Nem egy Mikola istván választás előtt, na . . .

  Segítek:

  Krisztus= fehér keresztyény ember (inkább férfi) = magyar nemzeti-keresztyény középosztály, alias nemzeti (korábban polgári ) oldal = magyar nemzet = Magyarország miniszterelnöke = OV

  Zolika a hónap dolgozója kíííván lenni. . .
 4. 4
  szegedi789
  2017. augusztus 06., 21:20
  "Térdre , csuhások. " tehát annyit jelent , hogy megint ellopták a szegény emberek szakképzésére szánt összeget ... ??? Hm, ez a mese is hogy megváltozott...
 5. 3
  fyredun
  2017. augusztus 06., 18:13
  Jesszus! Ezek szerint ez az ország már annyira szét van rohadva, hogy csak az imádság tartja egyben?
 6. 2
  Cheyenne
  2017. augusztus 06., 18:03
  Balog ténykedése maga a kereszténység abszolút tagadása és cáfolata.
 7. 1
  Kovacs
  2017. augusztus 06., 17:04
  Lehet-e az, hogy ez a papok papja emberminiszter segítségért kiált? Esetleg nem MEGVÁLTÓÉRT könyörög, hanem LEVÁLTÓÉRT. Mert csak így mehetnek a dolgok. Irányultan jóba.

Komment írásához