Bayer Zsolt provokátoroktól tart, ijedtében még történelmet is hamisított

szerző
narancs.hu
publikálva
2018. márc. 11., 12:15
Twitter megosztások száma
Google +1
Egyéb megosztás

Csak hogy lehessen egy jót migránsozni.

A békemenet egyik szervezője, a Fidesz házi publicistája nagyot futott vasárnap reggel a Kossuth rádióban, majd néhány órával később a Civil Összefogás Fórum (CÖF) sajtótájékoztatóján is azt harsogta: provokációra számítanak a békemeneten. De arra kért mindenkit, hogy a rémhírek ellenére se riadjanak vissza a részvételtől, és amennyiben tényleg atrocitás történik, „méltósággal lépjenek túl a provokátorokon”. Szerinte „mindennek a megfélemlítés a célja”. Arról is beszámolt, már tett feljelentést, mivel egy férfi a Facebookon azt írta, várja őt a rendezvényre, csak egy háztetőn, ahonnan egy Dragunov mesterlövészpuskával fogja agyonlőni.

Furcsa, hogy pont az a Bayer Zsolt harsog provokációról, akinek másról sem szól a munkássága, mint hogy rendre provokál, beszól és olykor hatalmas sületlenségekkel szédíti a népet. A Kossuth rádióban például – azzal összefüggésben, hogy a március 15-i békemenet a budapesti Bem térről indul – azt találta mondani, hogy az 1848–1849-es forradalom és szabadságharc leverése után Bem József Törökországba menekült, ahol át kellett térnie a muszlim hitre, mert az élete múlt ezen, később pedig Aleppóba száműzték. Szerinte Bem József halála és mostani temetkezési helye tökéletesen szimbolizálja, hogy Közép-Európának milyennek kell megmaradni. Majd utalt arra, hogy az altábornagy hamvait 1920 után Lengyelországba szállították, azonban a lengyel egyház a muszlim vallás okán nem volt hajlandó keresztény földbe temetni, így a mai napig hat márványoszlopon, a levegőben van a koporsója.

Bayer félremagyarázására a hvg.hu hívta fel a figyelmet, a Múlt-Kor történelmi portált idézve leírják: „Az oroszok a lengyel emigránsok kiadatásáért még nagyobb diplomáciai akciót indítottak, mint Bécs a magyarokért. A törökök a lengyeleket Sumlába telepítették, s mert az iszlám hit a kiadatás ellen védelmet jelentett, Bem is áttért.” Tehát inkább orosz szál volt az áttérésben, de a publicista erre valamiért nem akart emlékezni.

A békemenet szervezői nagyon rettegnek, nehogy át kelljen térniük az iszlámra, ezért szabadságharcba hívják a magyarokat

Harcra fel, harcra fel! Jövő csütörtökön fognak vonulni az ország legismertebb vonulói, a békementesek, akik mai bejelentésük szerint a „melegszívű magyarokból és lengyelekből” álló menet élén fogják hordozni „A haza minden előtt” feliratú molinót. Érdemes megemlíteni, hogy a március 15-i békemenetre ingyen buszoztatják majd a fideszes résztvevőket.

 

szerző
narancs.hu
publikálva
2018. márc. 11., 12:15
Twitter megosztások száma
Google +1
Egyéb megosztás
Ezt már olvasta?

Kommentek

Rendezés:
 1. 1
  Axxtro
  2018. március 11., 14:39
  A magyarok baromira unják már ezt a több mint hat évtizede tartó mindent szét- meg átmagyarázó – egyébként teljesen eredménytelen – baloldali hazudozást.

  Így, nagy hangerőre tekerve, még inkább.

  Talán csak nem az évtizedeken át sulykolt bolsevista, baloldali történelemhamisítás volna az igazság, és az attól való eltérés a hazugság ?
 2. 2
  rworse
  2018. március 11., 18:37
  Axxtroll
 3. 3
  naki
  2018. március 11., 19:11
  Vége van, hónaljkutyák. Vissza a nemzettől lopott szajrét, aztán takarodjatok innen a pokolba.
 4. 4
  Cyrano
  2018. március 11., 21:33
  Bayer Zsolt tart a provokátoroktól, mert ő tudja, hogy ott lesznek.
  Ő kérte fel őket.
 5. 5
  rworse
  2018. március 11., 21:52
  Lehet, hogy maga Dragunov lesz ott a háztetőn? Több dolgok vannak földön és egen, Horatio, mintsem bölcselmetek álmodni képes.
 6. 6
  Ghanima
  2018. március 13., kedd 19:02
  A fideszes jelmondat fele lemaradt. Teljes egészében így szól:

  A haza minden előtt - a fejőstehenünk, Fidesz.
 7. 7
  Valakicske
  2018. március 15., csütörtök 13:15
  Zsóti, te gyáva féreg.
  Mindig is az voltál, az vagy és az is maradsz.
  #olcsójános #tohonyaegó #minimálszókincs

Komment írásához