Bayer Zsoltnak szeretettel: csattanós válasz a habzó szájú fenyegetőzésre

szerző
- czenkli -
publikálva
2017. ápr. 12., 22:33
Twitter megosztások száma
Google +1
Egyéb megosztás

Na, ki az, aki fél?

Bayer Zsolt a minap blogposztjában arra vetemedett, hogy több tízezer embert megfenyegessen.

Mi az neki?

„Miképpen azt is leszögezhetjük, hogy szintén záros határidőn belül utcára fogunk mi is vonulni, mindannak védelmében, ami nekünk fontos és szent. És dühösek leszünk. Úgyhogy egy darabig még őrjönghettek az utcákon, megpróbálhatjátok feldúlni a Parlamentet, a minisztériumokat, a Fidesz-székházat, a köztársasági elnöki hivatalt, nekimehettek a rendőröknek, megtámadhatjátok az újságírókat – még egy darabig.

Aztán majd nem.

Aztán majd megtapasztaljátok, milyen érzés üldözöttnek és fenyegetettnek lenni. Mondom: már mi is nagyon dühösek vagyunk. Világos?”

false

 

Fotó: Németh Dániel

A fenyegetés úgy tűnik, nem igazán jött be, mert a vasárnapi és hétfői tüntetések után ma legalább annyi vagy még több ember vonult utcára nem csak a lex CEU és a civil szervezeteket vegzáló törvény miatt, hanem azért is, mert már nagyon elegük van. A mai tüntetésnek még koránt sincs vége. (Folyamatosan frissülő tudósításunkat itt követhetik.)

Ja, és szombaton "folytatjuk!".

false

 

Fotó: Németh Dániel

szerző
- czenkli -
publikálva
2017. ápr. 12., 22:33
Twitter megosztások száma
Google +1
Egyéb megosztás
Ezt már olvasta?

Kommentek

Rendezés:
 1. 3
  Imre2015
  2017. április 13., csütörtök 12:15
  Itt olvasom a transzparensen,hog y Orbán a nemzet mészárosa,Mészáros meg a nemzet tolvaja !!!
 2. 2
  persephon
  2017. április 13., csütörtök 07:22
  Ennek a bandának a legnagyobb bűne, hogy folyamatos háborút teremt maga köré és mi ebben élünk. Az idióta szabadságharcuk miatt vált Magyarország élhetetlen hellyé. Én szeretném, ha az energiáim értelmes dolgokra mennének és nem védekezésre, megküzdésre. Ez lenne egyébként az ország érdeke is, mert a növekedést ez garantálná. De nem lehet. Mert folyamatosan túlélnünk kell. A magam részéről nem csodálom, hogy az értelmesebbek egyszerűen elmenekülnek ebből a helyzetből.
 3. 1
  szegedi789
  2017. április 13., csütörtök 00:56
  B. úrnak sajnos nem mondták, hogy a lovagkeresztet az "érdemei" (bruhaha!) miatt kapta, és nem azért, hogy polgártársait ütlegelje véle...

Komment írásához