Idős fideszesek támadtak az Együtt politikusára, akiről azt terjesztik: bevándorlókat telepítene a kerületbe

szerző
narancs.hu
publikálva
2018. márc. 06., 17:45
Twitter megosztások száma
Google +1
Egyéb megosztás

A nyugdíjascsoportot egy sajtótájékoztatóra vitték, hogy a fideszes politikusoknál is nagyobb butaságokat hordjanak össze. De váratlanul megjelent Vajda Zoltán.

Állami vagy önkormányzati tulajdonba kell kerülnie a XVI. kerületi Ikarus-gyártelepnek, nehogy ott „migránstámogató irodát, esetleg migránsszálláshelyet létesítsenek” – mondta kedden, a helyszínen tartott sajtótájékoztatóján Kovács Péter, a kerület fideszes polgármestere. Ugyanitt Szatmáry Kristóf miniszteri biztos és országgyűlési képviselő is felmondta a leckét, aki nagyon aggódik, hogy a terület tulajdonosai nem reagálnak a polgármester levelére, szerinte ez azt is jelentheti: ott „vagy ilyen civil szervezeti irodát, vagy a későbbiekben bármilyen migránsközpontot hoznának létre”.

Nem először riogatnak ezzel az elképesztő őrültséggel a kerületben, korábban már a Fidesz is előállt ugyanezzel, azt mondták, hogy az ellenzék menekülteket akar elhelyezni a volt gyár területén. Akkor megnevezték Vajda Zoltánt, az Együtt helyi politikusát is, aki ezért elment a mostani sajtótájékoztatóra, hogy elmondja: feljelentést tett azért, mert korábban azt híresztelték róla: az ő tanácsára alakulna migránsközpont a mátyásföldi Ikarus-telepen. Vajda megpróbálta átvenni a szót Szatmáry Kristóftól, de a biodíszletnek odahurcolt idős aktivisták elkezdték lökdösni, egyikőjük egy zászlóval fejbe is kólintotta. A HírTv felvételein is jól látható a kisebb dulakodás:

A Magyar Nemzet szerint a sajtótájékoztatón megjelent idősek egy helyi civil szervezet tagjai. Közülük egy hölgy szót is kapott, aki elmondta: ha most nem tesz semmit a lakosság, akkor „huszonöt év múlva itt kussolhatunk, különben elvágják majd a torkunkat”. De ezt is sikerült még fokoznia: „Nem akarom a gyerekeimet, az unokáimat csadorban látni, mert aki iszlámhitű, azoknak elsősorban a zsidó és keresztény hitűek az ellenségei, akiket el kell pusztítani, és akkor juthat a mennyországba”.

A Fidesz ezek szerint eljutott odáig, hogy egy átlátszó hazugsággal áll neki szisztematikusan kampányolni a kerületben úgy, hogy maguk mellé állítanak olyan nyugdíjasokat, akik kimondják azt, ami már a kormánypárti politikusoknak is ciki.

 

szerző
narancs.hu
publikálva
2018. márc. 06., 17:45
Twitter megosztások száma
Google +1
Egyéb megosztás
Ezt már olvasta?

Kommentek

Rendezés:
 1. 6
  Stronger
  2018. március 11., 08:58
  agymosott birka banda
 2. 5
  rworse
  2018. március 07., szerda 11:31
  Nem leszünk Migráncsia!
 3. 4
  tiszapolgári
  2018. március 06., kedd 21:54
  A nyugdíjas néninek teljesen igaza van, huszonöt év múlva itt kussolhatunk, elvágott torokkal, hacsak Vajda Zoltán meg nem ígéri, hogy nem építi át mozgó mecsetekké az Ikarus buszokat.

  Természetesen Szatmáry Kristófnak is igaza van. Ha egy kiskereskedelmi miniszteri biztost azzal vádolnak, hogy a rokonai üzleteiben feketén dolgoztak az alkalmazottak, akkor a legokosabb, amit tehet, hogy elkezd migránsozni.

 4. 3
  szegedi789
  2018. március 06., kedd 21:19
  MÁRCIUS ELEJE :

  - egy hazugság, amelynek még a kiindulási alapja se tartalmaz egy grammnyi valóságmorzsát se !

  - egy üres terület

  - emberi mivoltukból önként és dalolvakivetkező "civilek" (idősebb polgártársainkat látni már megint egy ilyen jelenetsorban, hááát, nem szívderítő dolog, legyenek akármennyire groteszkek...)

  - megráncigált ellenzéki (szabad itt mást is mondani, gondolni? mégha csak magunkról sepernénk le a rádobott guanót????)

  - egy, az előre megírtat közepesnél is semmitmondóan előadó fideszes kiskirály, aki persze reagálni, rögtönözni nem tud, eloldalog, max. végre megtanul nyugtát adni
 5. 2
  Kovacs
  2018. március 06., kedd 20:47
  Még egy sokotói "szórvány" kalifátusban sem hordanak össze ennyi marhaságot...
  (ami ugye jelentené azt, hogy egy kalifátus is emberibb arcot mutat már időközben, mint ami ott készül abban a szögesdrótos "nemtudnimiben".)
 6. 1
  rworse
  2018. március 06., kedd 18:57
  Vérnyuggerek.

Komment írásához