Erre az idiotizmusra már nincsenek jelzőink: egy KDNP-s képviselő szerint a Soros-terv a sátán legvégső támadása

szerző
narancs.hu
publikálva
2017. okt. 09., 12:20
Twitter megosztások száma
Google +1
Egyéb megosztás

Sőt, olyan tippje van a védekezésre, ami tuti megmenti a világot.

Aradszki András, a KDNP „politikusa” valószínűleg élete felszólalását eszközölte hétfő délelőtt a parlamentben. Nyilván készült is rá rendesen.

Az energiaügyért felelős államtitkár felszólalásának címe „A sátán/Soros-terv ellen küzdeni keresztény kötelesség” volt.

És ez nem vicc.

Aradszki napirend előtti felszólalásában kifejtette, szerinte az úgynevezett végső támadás már elérkezett, a KDNP-s meglátása szerint „a sátán legnagyobb és legvégső támadása (ugyanis) az egyház ellen, a családok elleni támadás lesz”.

Legalább nem kell tovább várni.

„Látjuk ezt az egyneműek házasságának, az abortusz és a genderelmélet politikai erőltetésében is.”

Még jó.

De ezt látjuk persze „Soros György az európai család elleni támadásában is, mikor migránsok 10 millióival hígítaná fel a keresztény kontinenst”.

Tehát „a sátán elleni küzdelem keresztény kötelességünk”!

A képviselő nem akármilyen védekezési ötletet is ad, ami biztosan megvédi az emberiséget bármitől, nemhogy Sorostól. Merthogy „a rózsafüzér a legerősebb fegyver a sátán ellen, képes a történelem megváltoztatására. És ezt Soros György is meg fogja tapasztalni!”

Ámen.

(444)

szerző
narancs.hu
publikálva
2017. okt. 09., 12:20
Twitter megosztások száma
Google +1
Egyéb megosztás
Ezt már olvasta?

Kommentek

Rendezés:
 1. 14
  bétom
  2017. október 10., kedd 07:57
  Valaki kapcsolja már be a világítást a Parlamentben, mert igen nagy a sötétség! De jó, hogy bárkiből lehet államtitkár!
  Egyébként, Soros, (Orbán felemelését leszámítva) több jót tett ennek a nyomorult országnak, mint a Fidesz-KDNP összes nyomoronca- Tahó-Tarlóst, Álszent-Erdőt is ideszámítva!
 2. 13
  tiszapolgári
  2017. október 10., kedd 07:03
  Egyrészt, a Soros-tervben szereplő 10 millió migráns tényleg ijesztően sok, másrészt, Aradszki unokatestvérének a sógora rózsafüzér-gyártó kisiparos, úgyhogy nem lesz baj.
 3. 12
  szegedi789
  2017. október 09., hétfő 18:54
  Ja, és ezek szerint OV sátánista volt, nem ösztöndíjas...
  A macska rúgja meg, hogy ezt is most kell megtudnom !
 4. 11
  szegedi789
  2017. október 09., hétfő 18:50
  Folyik a sorosozás napirenden tartása. Most egy ekkora baromság kellett. Hiszen a lóláb kilóg, nem kicsit, NAGYON. Ha a világtörténelem legeslegjobb kormánya a miénk, akkor hogy eshet meg az a gyalázat, hogy Soros Gy. már évek óta itt grasszál a magyar közéletben, és semmi. Sorossorossoros. Max. ennyi. Kádénpé meg bármit bármikor, a keresztyénség legnagyobb dicsőségére...

  MészárosLőr. pedig felkészül rószafüzér fronton...
 5. 10
  Ktesibios
  2017. október 09., hétfő 17:44
  Ez ismét egy olyan pont (sok ilyen volt már...), ahonnan azt hisszük, nincs lejjebb. De van! Hétről-hétre. A Kdnp megalázza a keresztényeket és megalázza az egész országot, és ezen az sem segít, hogy közben totál hülyét csinál magából. Mérte valaki ennek a söpredéknek a támogatottságát a fijjug nélkül? Mert én azért kíváncsi lennék rá!
 6. 9
  rworse
  2017. október 09., hétfő 17:33
  Amúgy, akkor most nagyon érdekelne, hogy mit tesz a kormány rózsafüzérellátási fronton? Alanyi jogon járni fog-e mindenkinek, vagy lesz-e rá rezsicsökkentés, vagy bekerül-e a TB-támogatotti körbe, kell-e hozzá fegyvertartási engedély...? Elkobozzák-e a CEU-ra, oppardon, Soros-egyetemre járóktól? Mi lesz a határontúli magyarok rózsafüzérhelyzetével? Része lesz-e az iskolai tancsomagoknak gyerekméretű rózsafüzérke, kislányoknak rózsaszínű kivitelben? Küldünk-e rózsafüzérsegélyt a Soros által agyonnyomott baráti Törökország fundamentál iszlamistáinak?
  Mi lesz?! Mi lesz?!
 7. 8
  rworse
  2017. október 09., hétfő 16:53
  7

  Valamint az "ezek a mai fiatalok" végzetesen megromlottak a "bezzeg az én időmben"-hez képest.
 8. 7
  HalápyMiksa
  2017. október 09., hétfő 16:22
  Érdekes hogy minden generáció meg van győződve arról hogy vele lesz vége a világnak. Mindenkinek jut valami végső harc.
 9. 6
  yoyo
  2017. október 09., hétfő 14:09
  Soros természetesen egyáltalán nem az emberiség apolitikus jótevője, hanem igenis létezik Soros-terv, Soros határozott világformáló szándékaival.
  Ezek a szándékok pedig élesen szemben állnak a mai magyarországi hatalom szándékaival. Teljesen érthető tehát Orbánék, Semjénék sistergő gyűlölete.

  Sajnos ennek a kétoldali félreértelmezésnek is meglesz még a böjtje.
 10. 5
  galambocskám
  2017. október 09., hétfő 14:03
  Az vámpír ellen van.

Komment írásához