Németh Szilárd migránsokkal elárasztott óvodákkal és lakásokkal riogat, de a testrablók támadásáról hallgat

szerző
- palosm -
publikálva
2018. márc. 08., 17:20
Twitter megosztások száma
Google +1
Egyéb megosztás

Azért jutott eszébe, mert elhívták vitázni.

Németh Szilárdot elhívták a Közös Ország Mozgalom csepeli vitájára, ahol az Együtt, a Jobbik, az LMP, az MSZP–Párbeszéd és a Momentum jelöltje beszélgetett.

Németh nem ment el, viszont Facebookon üzent. A páratlan nyelvi leleményeket is felvonultató, összességében kissé megmosolyogtató agyszülemény például „Soros bizalmasaként” írja le Gulyás Mártont, és rámutat, hogy ezek a jelöltek „gyűlölik a másként gondolkodókat”.

De a legjobb mégis az, hogy Németh másként gondolkodó Szilárdnak elég pár mondat ahhoz, hogy a migránsáradatnál lyukadjon ki: „Bármelyik ellenzéki is lesz a közös jelölt a végén, migránsokkal fogja elárasztani Csepel és Soroksár utcáit, tereit, óvodáit, iskoláit és lakásait!”

Ugyanakkor nem világos, és őszintén szólva fájdalmasan csalódást keltő, hogy Németh Szilárd miért állt meg itt, ennél a piti gondolatnál. Hiszen felvethette volna azt is, hogy a migránsok majd az emberekbe is beköltöznek: fejtetőn kiszippantják a magyar lelket a magyar testből, az eredeti, immáron üres migránstest pedig vagy elporlad a szoba sarkában 7 nap és 7 óra alatt, vagy összegyűjtik, visszaküldik és újra felhasználják Soros katonái és bizalmasai. Onnantól Magyarország nem bevándorló-, hanem bábország lesz, és az már tényleg nem semmi, pontosabban éppen az.

(Vagy ezzel leleplezné magát, mint bábot? Ez elég sok mindenre magyarázatot adna.)

szerző
- palosm -
publikálva
2018. márc. 08., 17:20
Twitter megosztások száma
Google +1
Egyéb megosztás
Ezt már olvasta?

Kommentek

Rendezés:
 1. 3
  rworse
  2018. március 08., csütörtök 23:45
  a fehértenor
 2. 2
  tiszapolgári
  2018. március 08., csütörtök 21:47
  Németh „gondolatokkal birkózó” Szilárdot elhívták a Közös Ország Mozgalom csepeli vitájára. Ő el is ment, megevett három marihuánás palacsintát, majd elővette a tenorját, és dalra fakadt:

  Szép város Soroksár,
  Majd ott lakunk a saroknál,
  Jobb lesz, mint Sorosnál,
  Hol a lélek ki-bejár.

  Ezután leolvasta a fogyasztásmérőket, „Gázóra!”, kiáltotta, és berekesztette a bizottsági ülést.
 3. 1
  rworse
  2018. március 08., csütörtök 19:25
  erdősmáskéntgondolkodópéter

  THEY COME FROM AN OTHER WORLD!!!

Komment írásához