Novák Előd fegyverrel ment védeni a magyar határt

szerző
narancs.hu
publikálva
2017. máj. 13., 18:00
Twitter megosztások száma
Google +1
Egyéb megosztás

Amikor a stupiditás találkozik a számkivetettséggel.

Novák Előd már annyira ciki és radikális volt a csak a felszínen néppártosodó Jobbiknak, hogy 2016-ban Vona Gábor, illetve a párt új elnöksége megkérte, adja vissza országgyűlési képviselői mandátumát, és húzzon a fenébe. Ezt azért megelőzte egy kis harakiri a párt tisztújítása előtt, de lényeg az, hogy a politikus a Parlamenten kívül rekedt.

Amióta nincs reflektorfényben, kevesebbet hallani Novák Elődről, aki szombaton egy Facebook-posztban mutatta meg, hogy él és virul. Mi több, fegyverrel védi a hazát. „Úton a határra.
Hogy pontosan hova, az hétpecsétes hadititok... De én se szegény migránst, se gazdag migránst, se felnőttet, se fiatalkorút nem engedek be. Mert ez a mi hazánk!” – írta Novák, aki a szöveghez csatolt egy fotót is. Nehéz ehhez mit hozzáfűzni:

false

 

Fotó: Facebook/Novák Előd

szerző
narancs.hu
publikálva
2017. máj. 13., 18:00
Twitter megosztások száma
Google +1
Egyéb megosztás
Ezt már olvasta?

Kommentek

Rendezés:
 1. 7
  rworse
  2017. május 14., 18:46
  yoyo, 5

  Normálisan kinéző emberekből ritkán válik szélsőjobbos vezérpróféta. Általában a nyomoroncokból válik - nézd meg például a német náci vezérkart, Hitlerestől, Göringestől, Göbbelsestől... tipikus.
 2. 6
  Hóvarjú
  2017. május 14., 15:28
  mintha egy határvadászos új magyar filmsorozat egyik mellékszereplője lenne, már nagyon várom a bemutatót, a katonásdis magyar sorozatok rendkívül jól szoktak sikerülni és igen szórakoztatók
 3. 5
  yoyo
  2017. május 14., 13:43
  nem állítom, hogy a rendes irredenta magyarnak a megjelenésében feltétlenül van valami rendes magyar irredentaszerű, mivel ezt nehéz volna definiálni. Ám Novák Előd külseje oly mértékben mossa alá a rendes magyar irredentáról való képemet, hogy ezen a kamuflázs hacuka viselése és az éles lőfegyver markolászása se segít.
 4. 4
  Ultracivil
  2017. május 14., 01:01
  Mint korábbi határőr kiképző őrmester, szívesen vállaltam volna ennek a kis szargombócnak a kiképzését. Nem élte volna túl az első hetet sem.
  Nem is értem, hogy egy ilyen kis degenerált hogy tudna akár egy határzárásban részt venni, nem hogy egy egyszemélyes elfogást végrehajtani!!
 5. 3
  reuters
  2017. május 13., szombat 22:24
  nooooormális?
 6. 2
  rworse
  2017. május 13., szombat 20:21
  ?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!
  Ez azt jelenti, hogy határvadász lett? Vagy vali ilyesféle hivatalos? Mert hivatalosnak tűnik a fotón a nevével hímzett egyenruhában, fegyvernek látszó tárggyal a kezében.
  Ennek azért érdemes lesz utánanézni, hogy most akkor Novákot felvették valami magyar fegyveres testületbe?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?! Ez lehetséges?!?!?! Manifeszt nácik mennek hivatalosan a határra fegyverrel?!?!?!?!?!?!?!?!?! Ez komoly?! Mert akkor nem csak Novák stupiditása!!!
 7. 1
  tiszapolgári
  2017. május 13., szombat 19:27
  „Úton a határra. Sofőr bajtárs, az Uzsoki-hágóig meg se álljunk!… Szinte már az orromban érzem a lőpor kesernyés szagát. Hiába na, a frontharcosok élete nem kisasszonysport… Hogy miért van rajtam sapka május közepén, a buszon ülve, az hétpecsétes hadititok… Remélem, betettem a fogselymet a katonaládába… Hej, ha meglátok egy szegény vagy gazdag vagy felnőtt vagy fiatalkorú migránst, a kutya mindenit neki!… Sofőr bajtárs, nem állnánk meg az Auchannál? Ennék egy kis chipset… Százados úr, sej haj, százados úr, ha felül a lovára… pamparam… Ha kimegyek a doberdói harctérre… Sofőr bajtárs, ha lát egy WC-t…

Komment írásához