Trump állítólag azt üzente Orbánnak, hogy rögtön jövök, csak egyet lövök

szerző
narancs.hu
publikálva
2017. okt. 07., 07:01
Twitter megosztások száma
Google +1
Egyéb megosztás

Csodálatos figura a washingtoni nagykövetünk!

Donald Trump állítólag türelmet kér Orbán Viktortól, mert bár a magyar miniszterelnök rajta van az amerikai elnök vendéglistáján, vannak ügyek, amik fontosabbak holmi diplomáciai kézszorongatásnál, ilyen például az észak-koreai válság – derült ki az újonnan kinevezett washingtoni nagykövet, Szabó László a Figyelőnek adott interjújából.

Úgy tűnik, a hírhozó Szabónál jobb embert nem is választhattak volna Orbánék a poszt betöltésére, ugyanis ahogy az interjúban is eldicsekszik, a nagyköveti megbízólevél átadására szolgáló protokolláris eseményt felhasználva lényegében politikai üzenetet juttatott el az elnöknek: szóba hozta, hogy Orbán Viktor volt az első európai vezető, aki tavaly nyáron nyilvánosan kiállt a megválasztása mellett.

Trump kívülről fújja Orbán tusnádfürdői beszédét, a felét még visszafelé is el tudja mondani több nyelven.

Mert ha hinni lehet Szabónak, Trump akkor és ott tudta is, ki az az Orbán Viktor, sőt még valamelyik tusnádfürdői beszédére is emlékezett. Orbánt erős, bátor embernek nevezte, a magyarokat meg nagyszerűnek.

Ha mindennek csak a fele igaz, Orbánnak akkor sem kell elkapkodnia a csomagolást. Hacsak saját kezébe nem veszi Észak-Korea problémáját. De mi van, ha Kim Dzsong Un Soros kottájából játszik?

szerző
narancs.hu
publikálva
2017. okt. 07., 07:01
Twitter megosztások száma
Google +1
Egyéb megosztás
Ezt már olvasta?

Kommentek

Rendezés:
 1. 3
  Időtér
  2017. október 07., szombat 19:54
  Fütyülő, a Mariska hetilapja. Nem bedőlni a dicső hagyományainak.
 2. 2
  szegedi789
  2017. október 07., szombat 13:16
  Trump Donáld közismerten megfontolt és szerény államférfijúúú, aki pontosan tisztában van, még nem tett le annyit az asztalra, hogy egy ilyen fontos európai férfijúúúval diskurálgasson. Dicséretes politikai szerénység. A világ nem sokára jobb hely lesz...........
 3. 1
  tiszapolgári
  2017. október 07., szombat 09:13
  Úgy kellene időzíteni a látogatást, hogy ne ütközzön Putyinéval.
  Illetve, miért is ne? Három ilyen áldott jó ember kis helyen is elfér.

Komment írásához