Hahó, több ezer fiatal tüntetett éjszaka a városban!

szerző
narancs.hu
publikálva
2017. ápr. 13., 07:04
Twitter megosztások száma
Google +1
Egyéb megosztás

A kormánysajtóban mégis ezek voltak a legfontosabb hírek.

Origo

false

 

Origo

false


888.hu

false


magyaridok.hu

false

Úgy tűnik, hogy ezt elégelte meg az AnonymousHUN csoport is, akik még éjszaka indítottak támadást az Origó ellen – adta hírül az Index.

"Nem tágítunk innen, amíg az origo ki nem vonszolja magát a kormánypártok végbeléből, és az egész putyinista propagandaoldal be nem zárja kapuit" – ezzel a szöveggel kezdődött kormánypárti hírportál összes cikke alatt ugyanaz a több tucat, helyeként több száz komment.

false
szerző
narancs.hu
publikálva
2017. ápr. 13., 07:04
Twitter megosztások száma
Google +1
Egyéb megosztás
Ezt már olvasta?

Kommentek

Rendezés:
 1. 1 Gxuri49
  Gxuri49
  2017. április 14., péntek 18:52
  ahogy elnéztem, az origo megoldotta a problémát: nem lehet kommentelni a cikkeit!
  Én kb. egy hónappal ezelőtt érdeklődtem tőlük levélben (névvel, címmel), hogy mi az oka annak, hogy ha kritikus kommentek jelennek meg egy-egy cikkük alatt, akkor pár óra múlva az olvasható: ez a cikk nem kommentelhető! Válasz természetesen nem érkezett, pedig megírtam, hogy egyébként joguk van megszüntetni a kommentelés lehetőségét, de nem így, hogy a kellemetlen kritikákra válaszul törölnek mindent!
  Több hétig nem néztem rá az origora, ma véletlenül odatévedtem és (nem annyira) meglepődve tapasztaltam, hogy már sehol nincs kommentelési lehetőség. Ebből írásból most megtudtam az okát. Csak gratulálni tudok az origonak és a többi talpnyaló médiumnak! Miután még csak festékdobolásért aláz meg, oszt ki büntetést az orbáni "igazságszolgáltatás", talán nem sok idő kell hozzá, hogy az általam leírtakért is több év börtön jár majd!

Komment írásához