Újabb elképesztő mélységben az MTI

szerző
narancs.hu
publikálva
2017. ápr. 14., 11:20
Twitter megosztások száma
Google +1
Egyéb megosztás

A feltehetően holdkórosokból álló Honfoglalás 2000 Egyesület közleményét normál hírfolyamban hozta a hírügynökség.

Persze lehet, hogy csak nagyszerű humoristák állnak a közlemény mögött, de a lényeg nem is ez, hanem hogy a közpénzből működő MTI normál hírfolyamába beemelve közölte az alábbi közleményt. Biztos van még lejjebb, de ez egy mérföldkő. Nézzék:

Megszűnik Soros egyeteme?

A Pannonpuli.hu blog - a Honfoglalás egyesület híroldala nagyon megbízható forrásból értesült, miszerint belátható időn belül bezárja kapuit a CEU. A Soros egyetemnek nagyon kevés a hallgatója, új jelentkezők alig vannak, az előadások nívótlanok, érthető, hogy a diákok máshol akarnak tanulni. Az intézmény csak ráfizetéssel képes működni, a körülményekről az előadók is hasonlóképen vélekednek!!! Sorosék azért csalták ki az utcákra a megtévesztett diákokat és a tájékozatlan embereket, hogy azt a látszatot keltsék: a kormány meg akarja  szüntetni az intézményt, ami nem igaz! Nyomorukból politikai tőkét akartak kreálni. Ügyes trükk! Ám fölösleges össze-vissza hazudozni itthon és külföldön, tüntetéseken gyalázkodni, rombolni, a CEU - a Foxi-Maxi egyetem kimúlik magától!

szerző
narancs.hu
publikálva
2017. ápr. 14., 11:20
Twitter megosztások száma
Google +1
Egyéb megosztás
Cimkék:
CEU-törvény
MTI
Ezt már olvasta?

Kommentek

Rendezés:
 1. 4
  tiszapolgári
  2017. április 14., péntek 18:34
  Az MTI és a közmédia működése, a gazdi elvárásait sokszorosan teljesítő megfelelni vágyása sokkal szomorúbb, tragikomikusabb, mint az egykori csurkistákból és thürmerista mozgalmárokból összeálló, a külső megjelenésükben a Jehova Tanúi aktivistáira emlékeztető Honfoglalás 2000.
 2. 3
  rworse
  2017. április 14., péntek 13:23
  Ez vagy paródia vagy rémhírterjesztés. Nyilvánvalóan nem holdkórosok írták, hanem médiahekkerek.
 3. 2
  szegedi789
  2017. április 14., péntek 12:10
  Akkor valakiknek meghozta a nyuszi a turul tojást ... Vagy ezen már Krisztus áldozata se segít...
  De azt tényleg csodálom, hogy a közmédia ellen eddig nem volt nagyobb tüntetés , ellenzéki akciósorozat. Pedig a folyamatos (orosz) dezinformáció, a rasszizmus és hülyesség elegyét alkotó folyamatos migránsozás, lehallgatási ügy, vagy legutóbb Katrein-interjú azért egyenként indokolttá tenne valamilyen reagálást az ellenzék illetve az állampolgárok részéről. Hisz utóbbiakat nemcsak elképesztő módon vannak lenézve, de még a tájékozatlanság állapotában is kívánják tartani, hogy aztán bármit meg lehessen csinálni ezzel a politikai közösséggel. (Mondjuk, egy részén sajnos túl vagyunk...)
 4. 1
  imre0429
  2017. április 14., péntek 11:34
  Kikérem a derék, intelligens pulim nevében ezt a förmedvényt.

Komment írásához