Úszna egyet a Duna Arénában? Jövő májusban talán megteheti!

szerző
narancs.hu
publikálva
2017. aug. 01., 16:40
Twitter megosztások száma
Google +1
Egyéb megosztás

Addig tessék haladni, nincs itt semmi látnivaló.

A vizes vb szépen rendben lezajlott, gondolhatnánk, most már birtokba veheti az érmet nyert úszóinknál kicsit kevésbé profi nagyérdemű is a fő helyszínt, a Duna Arénát. A 444 rá is kérdezett az esemény szervezőinél, mikor van erre lehetőség, ám a válasz több mint elszomorító. Kapaszkodjanak meg!

2018 májusában.

A lap kérdésére a szervezők elmondták, hogy a Duna Aréna nem a világbajnokság miatt épült, hanem azért, hogy megoldást jelentsen a főváros tartós vízfelületi hiányára, s ezáltal a tömegsport bázisává váljon. Most még gyorsan lezavarják az augusztus 20-ig tartó Masterst, a veterán élsportolók és amatőrök világbajnokságát, aztán lebontják az Aréna ideiglenes lelátóit, aminek köszönhetően csupán 6 ezer férőhelyes lesz.

Hogy 2017 szeptembere és 2018 májusa között mi a fene fog történni a "tömegsport bázisával", nem tudni, de az biztos, hogy mezei úszó ember oda be nem teszi békatalpát. Ahogy a Dagályba sem, közölték a szervezők.

A sportolók eggyel szerencsésebbek, ők már szeptembertől szelhetik a habokat.

szerző
narancs.hu
publikálva
2017. aug. 01., 16:40
Twitter megosztások száma
Google +1
Egyéb megosztás
Ezt már olvasta?

Kommentek

Rendezés:
 1. 1
  loare
  2017. augusztus 02., szerda 22:48
  A Dagály volt egyben a BGyH Zrt székháza is, őket is visszaengedik?
  Az úszóaréna az iskolapéldája annak, hogyan nem szabadna hozzáállni a helyi / megújuló energákhoz - a lehetőségeket kifejezetten csak problémaként kezelték, mind a fő gyűjtőcsatorna langyos vizét, mind a fürdő saját termálkútját.
  Lásd még:
  https://www.youtube.com/watch?v=5khNMUzp14I

Komment írásához