A Medve Zsidó teszi ismét naggyá Bruce Willist

szerző
narancs.hu
publikálva
2017. aug. 03., 13:12
Twitter megosztások száma
Google +1
Egyéb megosztás

Eli Roth, Quentin Tarantino nagy haverja, aki oly emlékezetesen alakította a náci fejeket baseballütővel szétkapó Medve Zsidót a Becstelen brigantykban, polgári foglalkozását tekintve filmrendező: őt érte az a megtiszteltetés, hogy Bruce Willisszel újraforgassa a Bosszúvágyat.

false

Igen, Charles Bronson egykori híres filmjéről van szó, melyből aztán vagy fél tucat folytatás is született: a film a maga idejében (a hetvenes évek közepén) arról volt nevezetes, hogy Bronson egy akkor még újnak számító akcióhős, az önbíráskodó családapa prototípusát teremtette meg –   bajusszal, fapofával és kellő erőszakkal.

Most, hogy kijöttek az Willis-féle Death Wish film első képei, Eli hangzatos ígéretet is tett, melynek lényege, hogy ezzel a filmmel ismét eljő Bruce Willis királysága, mert Bruce legalább olyan tökös, ha nem még tökösebb lesz, mint a korai Die Hardokban. A rendező azt is hozzátette, mi a legszórakoztatóbb a filmjében: „poén nézni, ahogy Bruce Willis lassan becsavarodik”.

szerző
narancs.hu
publikálva
2017. aug. 03., 13:12
Twitter megosztások száma
Google +1
Egyéb megosztás
Ezt már olvasta?

Kommentek

Rendezés:
 1. 1
  yoyo
  2017. augusztus 03., csütörtök 15:13
  ez így együtt már tömény.

  A medve zsidó figurája még tarantino-szinten is ótvar volt.
  Az egyre hervesztóbb bruce willis talán elérte nicholas cage szintjét a gödör alján, nem hiszem, hogy a 21. században volt értékelhető film, értékelhető alakítás tőle.

  nem utolsó sorban: charles bronsont soha nem szerettem, a bosszúvágy-filmekkel együtt.

  ergo: a hírtől nem dobbant meg a szívem, de bárcsak ez volna a legnagyobb probléma.

Komment írásához