Belesütöttek a szendvicsébe egy rágcsálót, most 13 millióra perli az éttermet

szerző
narancs.hu
publikálva
2017. aug. 16., 19:52
Twitter megosztások száma
Google +1
Egyéb megosztás

Nyugalom, nem a Mekiben történt.

Egy szendvicsbe sütött rágcsáló miatt perelték be az amerikai Chick-fil-A gyorséttermi lánc egyik pennsylvaniai üzletét és a cég tulajdonosát. A Philadelphiában élő Ellen Manfalouti az ügyvédjén keresztül nyújtotta be keresetét a Bucks megyei bírósághoz. A dokumentum szerint tavaly novemberben Manfalouti egyik kollégája vásárolt a nőnek egy csirkés szendvicset a Chick-fil-A langhorne-i éttermében, és a két nő a munkahelyükön lévő egyik konferenciateremben hozzálátott az evéshez, amire biztosan nem kellemes emlékként gondolnak vissza.

„Valami furcsát éreztem a zsemle aljában – mondta Manfalouti a The Philadelphia Inquirer című helyi napilapnak. – Felfordítottam a szendvicsemet és azt mondtam a kollégámnak, hogy csúnyán elégették a zsemlémet” – idézte fel a nő. Manfalouti munkatársa, Cara Phelan azonnal észrevette az apró rágcsálófélét, amikor a kolléganője az asztalra hajította a szendvicset. „Láttam a bajuszát és a farkát” – mondta.

A tettes

A tettes

Fotó: philly.com

Manfalouti ügyvédje, Bill Davis a napilapnak elmondta, hogy a múlt héten nyújtotta be a keresetet a Chick-fil-A tulajdonosa, Dave Heffernan, valamint az érintett étterem ellen, miután azok nem reagáltak a panaszokra. Heffernan és az atlantai székhelyű gyorséttermi lánc nem kommentálta a keresetet.

A nő több mint 50 ezer dollár (13 millió forint) kártérítést követel az elszenvedett testi és lelki sérelmekért. A napilapnak elmondta, hogy az eset után kórházi kezelésre szorult az erős émelygés miatt, felkeresett egy terapeutát, mert szorongott és hetekig alig bírt enni.

(The Philadelphia Inquirer/MTI)

szerző
narancs.hu
publikálva
2017. aug. 16., 19:52
Twitter megosztások száma
Google +1
Egyéb megosztás
Ezt már olvasta?

Kommentek

Rendezés:
  1. 1 yoyo
    yoyo
    2017. augusztus 17., csütörtök 15:01
    ez duplán bizarr történet.
    Nem elég, hogy egy rágcsáló perli az éttermet, de egy olyan, amit előzőleg belesütöttek a kenyérbe.

Komment írásához