Étteremláncot indít Usain Bolt

szerző
narancs.hu
publikálva
2017. aug. 12., 19:11
Twitter megosztások száma
Google +1
Egyéb megosztás

Bolt egyébként ma este fut utoljára.

A nyolcszoros olimpiai bajnok Usain Bolt nevével fémjelzett jamaicai étteremlánc nyílik Nagy-Britanniában – írja az MTI.

A Jamaica Observer című lap beszámolója szerint a Franjam nevű cég, amely a klasszis egyik kiemelt partnere, már meg is kötötte azt a szerződést a brit Casual Dining Restaurants csoporttal (CDRG), amelynek értelmében 15 Tracks & Records elnevezésű étterem létesül a következő öt évben.

Usain Bolt int a közönségnek

Usain Bolt int a közönségnek

Fotó: MTI/EPA/Jean-Christophe Bott

A cég ügyvezető igazgatója, Gary Matalon szerint jelentős mérföldkő ez a cég fejlődésében, hiszen az Egyesült Királyság már évek óta kulcsfontosságú célpiac a számukra. Reményei szerint amennyiben sikerrel járnak, számos más jamaicai márka is exportálható lesz ezen az üzleti modellen keresztül. „Örülök, hogy Nagy-Britanniában is népszerűsíteni tudjuk a jamaicai ízeket, London mindig is különleges hely volt számomra” – mondta Usain Bolt.

Az első Tracks & Records étterem 2011 áprilisában nyílt meg Jamaica fővárosában, Kingstonban. A nyolcszoros olimpiai és tizenegyszeres világbajnok Usain Bolt 2015 februárjában jelentette be, hogy az idei, londoni vb után visszavonul, így a jamaicai 4×100 méteres váltó tagjaként szombat (ma) este fut utoljára.

szerző
narancs.hu
publikálva
2017. aug. 12., 19:11
Twitter megosztások száma
Google +1
Egyéb megosztás
Ezt már olvasta?

Kommentek

Rendezés:
  1. 2 rworse
    rworse
    2017. augusztus 13., 16:13
    Szegény a búcsúfutásán lesérült, elterült.
  2. 1 yoyo
    yoyo
    2017. augusztus 13., 11:57
    Az étteremláncot éremláncnak olvastam, azt már elég rég elindította, és most éppen befejezte.

Komment írásához

  • Szerző
    chili&vanília
    Posztolva
    2015/34. (08. 19.)
    Kommentek
    0
    Főtt kukorica három perc alatt
  • Szerző
    chili&vanília
    Posztolva
    2015/33. (08. 13.)
    Kommentek
    0
    Top öt görögdinnye
  • Embertársaink között akadnak, akik mindent megesznek, ami mozog. Mások jóval finnyásabbak.

    Szerző
    Barotányi Zoltán
    Posztolva
    2015/31. (07. 30.)
    Kommentek
    1
    Nem veszik a szájukra - Állati ételek és tabuk
  • Szerző
    ételhordó
    Posztolva
    2015/10. (03. 05.)
    Kommentek
    0
    Bikás pub
  • Brutálisat emelne az éttermek által fizetett jutalékon a magyar online ételrendelő portált felvásárló német multi, amelynek hazai vezetője fideszes önkormányzati képviselő.

    Szerző
    Teczár Szilárd
    Posztolva
    2015/9. (02. 26.)
    Kommentek
    1
    Asztalt bontanak - A fölvásárolt NetPincér és a magyar éttermek
  • Gasztro

    étel, hordó

    Rozsdás Kakas

    Amikor a nagytétényi templom tövében megláttuk a Rozsdás Kakas feliratot, először azt gondoltuk, hogy csakis kocsma lehet, ahol maximum ropit, Mars csokit árulnak.

    Posztolva
    2015/3. (01. 15.)
    Kommentek
    1
    Rozsdás Kakas
  • Gasztro

    chili&vanília

    Itt a Meyer citrom!

    Januártól kb. február végéig kerül be a zöldségesekhez a különleges citrom. A többség nincs vele tisztában, hogy milyen ínyencséget árul, amikor ilyen szállítmány érkezik.

    Posztolva
    2015/3. (01. 15.)
    Kommentek
    0
    Itt a Meyer citrom!
  • Spenótos, ananászos, uborkás, zöldcitromos, petrezselymes zöldturmixrecepttel (igen, ez így mind együtt, és még finom is!), a legjobb nullkalóriás levestippekkel (csilis, gyömbéres savanyúkáposzta-leves), lenyűgöző salátákkal (sült brokkoli, pirított mandula, mozzarella) illene indítani az évet.

    Posztolva
    2015/2. (01. 08.)
    Kommentek
    0
    Mazsolás, fűszeres, elegáns
  • Gasztro

    chili&vanília

    Krémes franciásan

    Ez a krémes inkább a francia típusú millefeuille-höz („ezer lap”) áll közelebb, mint az itthon népszerű cukrászdai krémesekhez. Utóbbiaktól egyrészt a tésztájában tér el – a leveles tésztát sötétre, enyhén karamellizáltra sütjük, másrészt a krémjében is más, mert ebben egyáltalán nincs zselatin (mint a legtöbb bolti verzióban).

    Posztolva
    2014/51. (12. 18.)
    Kommentek
    0
    Krémes franciásan
  • "Embereket, emberi történeteket szerettem volna megírni" - vallja Szabó Edit, a Nagy séfkönyv szerzője.

    Szerző
    rés a présen
    Posztolva
    2015/2. (01. 08.)
    Kommentek
    1
    Hadonászom a fakanállal
  • Ezekkel az ünnepi italokkal a diszkrét szalonspicctől a brikettrészegségig vezető út bármely állomásán prímán tudjuk érezni magunkat. Sosem késő nekiállni a mixelésnek!

    Szerző
    narancs.hu
    Posztolva
    2014. dec. 24., 01:00
    Kommentek
    0
    Karácsonyi kiütés – Poharazza át az ünnepet!
  • Gasztro

    chili&vanília

    Pizza, pizza

    Az alábbi házi változat természetesen nem száll versenybe az olasz pizzériák tűzforró kemencéiben sütött vékony csodapizzákkal, hiszen ott más a hőfok, a liszt, a víz, a levegő és a csillagok állása, de az otthon elkészíthető pizzák közt pompás.

    Posztolva
    2014/47. (11. 20.)
    Kommentek
    0
    Pizza, pizza
  • Gasztro

    chili&vanília

    Az év levese

    „…libaaprólékot majdnem teljesen omlósra főzött, aztán beletett felkockázott birsalmát, amikor az is megpuhult, akkor behabarta tejföllel…” – suttogta a fülembe Furka István nyugdíjas professzor úr egy debreceni rendezvényen édesanyja receptjét. Egyébként sincs inspirálóbb az olyan családi recepteknél, amelyek valaki gyerekkori emlékeit idézik fel, és amelyeket anyák és nagymamák főztek a családjuknak.

    Posztolva
    2014/46. (11. 13.)
    Kommentek
    0