Az ATV-hez igazoló Demcsák nem érti, mi zajlik az országban

publikálva
2017. aug. 22., 13:05
Twitter megosztások száma
Google +1
Egyéb megosztás

Megváltozott a Mokka, azért hagyta ott a Tv2-t a műsorvezető. Demcsák Zsuzsa két műsort is kap az ATV-n.

Szeptember elején mutatkozik be az Egyenes beszédben a műsorvezető, aki a Start című műsort is vezetni fogja. Demcsák az Indexnek adott interjút.

Demcsák volt az alig 130 milliárd forintba kerülő vizes-világbajnokság háziasszonya. A műsorvezető azzal indokolta, hogy elvállalta ezt a munkát, mert „régóta dolgozik olyan emberekkel, akiknek szívügye a vizes-vb”. Szerinte az egy magyar betegség, hogy állandóan azt nézzük, mennyibe kerül valami, és nem azt, mit hoz az országnak, márpedig a vizes-vb sokat hozott meglátása szerint: jött sok sportoló, akik a családjukat is hozhatták megnézni a gyönyörű Budapestet.

Politikáról nem is akart beszélni Demcsák, aki szerint az Egyenes beszéd sem politikai, hanem hírműsor: ő ennek megfelelően ott csak kérdezni fog, és nem állást foglalni, mint tette azt Kálmán Olga. A vendégek kiválasztásába is beleszólhat majd, sőt az egyik vendég majd nem politikai, hanem „közéleti” meghívott lesz, nehogy túlterheljék a nézőt késő este 9-kor.

Ő állítólag a Mokkában is visszakérdezhetett: „Volt egy megállapodásom a szerkesztőkkel, hogy nem szólnak hozzám élő adás alatt, csak az időt mondják be.” Ehhez képest később már arról beszélt, hogy előfordult: élő adásban kellett kivennie a fülhallgatót a füléből, mert a szerkesztők bele akartak szólni a munkájába.

Ráadásul olyan is előfordult a Tv2-nél, hogy valamit meg akart kérdezni, de azt a szerkesztők nem engedték: ekkor „nem bunkón”, de mégis feltette kérdéseit a vendégnek.

„Többek között azért álltam fel, mert ezt egy idő után már nem lehetett megcsinálni. Voltak kérdéskörök, amikben szerettem volna többet kérdezni, jobban belemenni, de abban a megváltozott, sokkal inkább bulvárosabb Mokkába, amit otthagytam, ez már nem fért bele.” Ennek ellenére marasztalták volna a Tv2-nél, de nemet mondott: legfeljebb haknizni megy vissza a csatornára.

Ha minden a tervei szerint alakul, az ATV-n debütálhat új műsora is, mely „egyfajta Összezárva Friderikusszal-parafrázis lesz”. Ebben sikeres nőket hív fel a saját lakásába, ahol a kamerák előtt fognak dumcsizni. Első körben Lévai Anikót, Dobrev Klárát, Rogán Cecíliát, Kunhalmi Ágnest, Botka feleségét és Vona feleségét hívta meg, de még nem tudja, ki mond igent. Valószínűleg velük sem fog politizálni: korrupció helyett inkább receptekről beszélnek majd.

publikálva
2017. aug. 22., 13:05
Twitter megosztások száma
Google +1
Egyéb megosztás
Cimkék:
Ezt már olvasta?

Kommentek

Rendezés:
 1. 9
  rworse
  2017. augusztus 23., szerda 07:59
  "Szerinte az egy magyar betegség, hogy állandóan azt nézzük, mennyibe kerül valami,..."

  A fajvédő grrreselyű most miért nem szólal fel a manifeszt magyargyalázás okán? Demcsák szitokszóként használja a magyar szót?!?!?!
 2. 8
  rworse
  2017. augusztus 23., szerda 07:55
  Csak véletlen volt Németh találkozója Vajnával és a zasztalukat felvigyázó Habonnyal. Semmi jelentősége. Magánbeszélgetés.
 3. 7
  tiszapolgári
  2017. augusztus 22., kedd 20:40
  „Ebben sikeres nőket hív fel a saját lakásába, ahol a kamerák előtt fognak dumcsizni.”

  Na, ebből egyetlen részt sem szeretnék majd kihagyni, mert nincs annál érdekesebb, mint amikor a politikusfeleség receptekről dumcsizik.
 4. 6
  zabrazabra
  2017. augusztus 22., kedd 19:40
  Kiderül lassan, miért csapta rájuk az ajtót Antónia.
 5. 5
  szegedi789
  2017. augusztus 22., kedd 19:09
  Interjúból az is kiderült, D.Zs. még mindig sokat gondol magáról. Az atv pedig nem sokat törzsközönségéről.
 6. 4
  szegedi789
  2017. augusztus 22., kedd 19:07
  Galambocska, mellévetődött. Fehérneműs képekért. Úgyhogy szezont a fazonnal. Vagyis aktust a bugyival. :)
 7. 3
  galambocskám
  2017. augusztus 22., kedd 14:45
  Van bennem annyi rosszindulat hogy emlékeztessek rá: Demcsák Zsuzsát akarta a gyurcsili egykoron kormányszóvivőnek.

  Valami szexképek miatt aztán nem jött össze. :)
 8. 2
  Valakicske
  2017. augusztus 22., kedd 13:48
  Nem a szívem csücske Kálmán Olga, - de hogy ez a némber szájára veszi - saját magával összefüggésben - az vérlázító.

  Amíg Egon marad, addig legalábbis belenézek a műsorba, de hogy ezt a ..... totálisan hozzá nem értő, alkalmatlan, életében egyetlen említhető momentumot nem birtokló nőt alig fogja nézni valaki, az biztos.
 9. 1
  galambocskám
  2017. augusztus 22., kedd 13:26
  Kedves Narancs, muszáj neked tévét nézned?

  Ja, lehet hogy muszáj, a kötelességednek érzed hogy megmártózzál abban az izében ami egykor a televízió volt.

  Én hidegrázást kapok tőlük, ha olykor valamiért átmegyek az M1-re akkor euforikus hangnemben viháncoló egyedeket hallok. Többnyire ilyeneket hallok. Ameddig rá nem vetem magamat a piros gombra. Egy iszonyat az egész. De a többi sem sokkal jobb.

Komment írásához