Nagy változások lesznek az ATV-nél

szerző
narancs.hu
publikálva
2018. aug. 17., 14:08
Twitter megosztások száma
Google +1
Egyéb megosztás

Új csatornát indítanak, Kálmán Olgát nem várják vissza.

„Egy év múlva szeretnék kettő ATV-t látni, amelyek közül az egyiken alapvetően hírműsorok mennek, a másikon inkább szórakoztató műsorok és sorozatok. Eközben azt szeretném, hogy az ATV a G-nap előtti nézettségét tartsa, míg a második csatornával új, fiatal nézőket találjunk meg” – nyilatkozta Németh S. Szilárd, az ATV vezérigazgatója a Hetek című hetilapnak.

Németh arról is beszélt, hogy megérezték a nézettségen a HírTv G-nap utáni profilváltását, a kormánykritikus tartalmakra kíváncsi nézők rendszeresen kapcsolgattak a két csatorna között. Az ATV a HírTv korábbi változásai miatt több kollégát is elvesztett, akik átmentek a HírTv-hez. Köztük volt például az ATV egyik legfontosabb arca, Kálmán Olga is, akiről Németh azt mondta, hogy nem várják vissza. „Rónai Egon kiválóan vezeti az Egyenes beszédet, ráadásul elkezdtünk építeni saját arcokat, így nálunk dolgozik Krug Emília, aki mára a legjobb hírháttér-műsorvezetők egyike lett Magyarországon. Kulka Jánossal készített közelmúltbeli interjúja óriási szakmai és közönségsikert hozott a számára és az ATV számára is” – szögezte le az ATV vezérigazgatója.

Németh S. Szilárddal készült interjúnkat itt olvashatják.

„Érzékeny időszaka volt az életünknek"

Nincsenek abban a helyzetben, hogy lemondjanak a fizetett kormányzati kampányokról, de ezzel az ellenzéknek is esélyt adnak arra, hogy ingyenesen hirdethessenek a kampányidőszakban – állítja Németh S. Szilárd, aki beszélt az ősszel induló, bulvárosabb magazinműsorokról, az ATV küldetéséről és arról, hogy nem csak a fideszes Németh Szilárddal szokták összekeverni.

szerző
narancs.hu
publikálva
2018. aug. 17., 14:08
Twitter megosztások száma
Google +1
Egyéb megosztás
Ezt már olvasta?

Kommentek

Rendezés:
 1. 8
  Edebácsi
  2018. augusztus 21., kedd 07:38
  Az ATV-ről legkésőbb azóta tudjuk, hogy "őfelsége ellenzéke", amióta Németh S. a Fidesznek kampányolt. Igazi ellenzéki hang már tőle sem (és a Néppszavától sem) várható. Lepaktált média.
 2. 7
  hamrimm
  2018. augusztus 20., hétfő 16:32
  Mit lehet mondani egy olyan csatornáról,ahol Hajdú,Bocskor,Kárász félék mellé most odahozzák Jakupcseket? Az az Ékszer Show vagy micsoda pedig mindennek az alja.
 3. 6
  tiszapolgári
  2018. augusztus 18., szombat 09:22
  Volt egy pillanat, amikor az ATV talán megszerezhette volna Balót, és Friderikusszal, Kálmán Olgával, Somos Andrással, Rónai Egonnal, Vicsek Ferenccel, Krug Emíliával egy nézettségi rekordokat nem döntögető, de a közéletiség iránt érdeklődő, stabil rétegnek megfelelő csatornává válhatott volna. Valószínűleg nem is ment volna csődbe. Másfajta utat választottak, kár érte.
 4. 5
  L. Kovacs
  2018. augusztus 18., szombat 02:27
  Sajnos a legjobb musorok eltuntek az ATV-rol, amiket meg az USA-bol is meglehetett nezni.

  Németh S. Szilárd, csak a csaladi vallalkozas miatt a vezeto, de az igazi vilagban labdaba se rugna.

  Az egesz magyar media jobb vagy baloldali koponyeg forgatok, es felelosek a magyar valasztok elbutitasaert orbanekkal egyutt.
 5. 4
  rworse
  2018. augusztus 17., péntek 19:30
  ...nyilatkozta Németh S. Szilárd, az ATV vezérigazgatója a Hetek-Havak Összehordva című hetilapnak.
 6. 3
  szegedi789
  2018. augusztus 17., péntek 15:31
  Utolsó évekre, párhuzamosan a közélet elszürkülésével, fideszes célzatú pacifikálásával, Kálmán O. műsora(i) is ellaposodott(ak), biztos ő is követett el hibákat.

  De.

  Én Rónai Egonra még most se tudok úgy tekinteni, mintha nem tünete / terméke lenne a gyászos közéleti állapotainknak. Elhiszem, hogy sztahanovista. Elvezeti, amit el kell. De a "minőségi ellenzéki sajtó"-f. fíling akkor se az igazi . . .
 7. 2
  szegedi789
  2018. augusztus 17., péntek 15:12
  Örölük, hogy az olyan méltán népszerű és szakmailag makulátlan műsorokat, mint az Ékszer Show vagy a Hazahúzó, megkettőzik. God bless Erzsébet money !
 8. 1
  tiszapolgári
  2018. augusztus 17., péntek 15:03
  „a második csatornával új, fiatal nézőket találjunk meg”

  Jakupcsekkel, Sas Józsival és Columbóval garantált lesz a siker.

Komment írásához