Puzsér maradt volna a Hír Tv-nél, de kirúgták

szerző
narancs.hu
publikálva
2018. aug. 29., 17:12
Twitter megosztások száma
Google +1
Egyéb megosztás

Ettől meg nagyon mérges lett – mint általában mindentől.

A hatalomátvétel már egy hónapja lezajlott az ismét Fidesz-közelbe került Hír Tv-nél, és augusztus elsején ki is rúgtak mindenkit, aki nem illett az új rendszerbe. Ennek ellenére Puzsér Róbertet csak ma rúgták ki, a műsorvezető pedig nyilatkozott is a hírt közlő Azonnalinak.
Azonnali, statáriális módon lettem elbocsátva – mondta Puzsér a lapnak, azt is hozzátéve, hogy ő maradt volna a csatornánál, ha továbbra is ugyanolyan függetlenül, autonóm módon készíthette volna műsorát, mint eddig. Azt is elmondta, a YouTube-on folytatná műsorát. Saját Facebook-oldalán már jóval sarkosabban fogalmaz. Itt már ÁVH-s kivégzőosztaghoz hasonlítja azt a két embert, aki közölte vele, hogy nem folytathatja a csatornánál.

szerző
narancs.hu
publikálva
2018. aug. 29., 17:12
Twitter megosztások száma
Google +1
Egyéb megosztás
Cimkék:
Ezt már olvasta?

Kommentek

Rendezés:
 1. 4
  szegedi789
  2018. augusztus 29., szerda 22:56
  És tényleg forradalmi / eredeti píszízni, fodorgáborozni, vagy dzsenderezni ebben az intenzíven lezüllő honban ? ? ? ? ?

  És tényleg nem illett a régiúj / újrégi hírtévére ? ? ? A korszellem ? ? ? Az ahhoz pásszentos dumcsika, amit szegény Róbertünk eredetinek hitt ? ? ? Megbotránkoztatónak ? ? ? Amit egy gajdicsottó is simán előállít ? ? ?

  Sajnálom Róbertet, hogy 120 % -ra már nem volt képes. Pedig ott csak ez lenne elfogadható. Kényelmesen komfort listázgatást bayerzsóti már nagycsoportban bőven abszolválta.

  Ja, és szegény MI ! Mivel csak ez a szar színjáték van. Szar szereposztással.

  Uncsíííííííííííííí........!!!!!!!!!!!!!!
 2. 3
  szegedi789
  2018. augusztus 29., szerda 22:47
  Első emlékeimet Mr. P. - ről még a közszolgálatinak (!) köszönhettem, amely a kétezres évek elején kulturális műsorokat (!) versenyeztetett (!), s az egyik aspiráns műsorban (Gong , Gang, vagy valami ilyesmi) tűnt fel többek közt Szily, Fáy vagy Para-Kovács oldalán. (Gong/Gang hatásának köszönhetően nem tudom nem elég ellenszenvvel olvasni öregecskedő "véleményvezéreink" manírosabbnál manírosabb írásait. Köszi !)

  Majd hírtévén ordibált / kapott rohamot Seszták Ágnes mellett esténként valami hírkommentálós vacakban.

  Sőt, szoci stop.hu-n is volt. Talán...

  Aztán jött valamilyen tehetségkutatós showban a zsüriskedés. Azóta nekem rejtély, mitől lett releváns, vagy csak egy kicsit is komolyan veendő "véleményvezér". Aki listázik (ó bazdmeg, Róbert, ez ám az eredetiség !), kommentál, s nem mond semmi meglepőt két roham között...
 3. 2
  rworse
  2018. augusztus 29., szerda 18:37
  "maradt volna a csatornánál, ha továbbra is ugyanolyan függetlenül, autonóm módon készíthette volna műsorát, mint eddig"

  Vagy ha piros hóval belepett cigánygyerekek potyogtak volna az égből?
 4. 1
  tiszapolgári
  2018. augusztus 29., szerda 18:15
  Senkit nem akarok megbántani, de Puzsér Facebook-bejegyzése tömény közhelygyűjtemény. "Komisszár elvtársnő", ennél sokkal eredetibb gondolatokat várnék egy körülrajongott publicistától.

Komment írásához