Vége a Nyugatnak: több mint félmillióért görkorcsolyás magas sarkút lehet venni

szerző
narancs.hu
publikálva
2017. aug. 05., 18:34
Twitter megosztások száma
Google +1
Egyéb megosztás

Mi ez, ha nem a dekadencia burjánzása?

Nemrég dobta piacra legújabb cipőmodelljét a Saint Laurent, az Anya 100 Patch Pump Rollert, ami nem más, mint egy görkorcsolyás magas sarkú. A Huffington Post megjegyzi, hogy a márka hivatalos oldalán nincsenek pontos információk a cipőről, és azt elvileg online nem, csupán a boltokban lehet megvenni. Jó kérdés persze, hogy ezt hogy lehet majd a mindennapok során használni, de ha valaki egyedi akar lenni, annak kétségkívül jó választás, bár egy-egy bokatörés nyilván befigyel majd. Mindezért pedig 2622 dollárt kell otthagyni a kedves vásárlóknak a pénztáraknál, vagyis cirka 650 ezer forintot.

false
szerző
narancs.hu
publikálva
2017. aug. 05., 18:34
Twitter megosztások száma
Google +1
Egyéb megosztás
Ezt már olvasta?

Kommentek

Rendezés:
 1. 5
  vilsi
  2017. augusztus 06., 09:04
  MEGHALT AZ ÍRÁS – ÉLJEN A FESZTIVÁL! Megállok a Szabó Ervin könyvtár aranyba foglalt folyóirat kötetei előtt: SOHA SENKI NEM FOGJA EZEKET TÖBBÉ FÖLÜTNI! „Szegény öreg, nem tudta, hogy az írás meghalt.” És csak ír, ír, ír. Illetve: nem is, csak a szgépe billentyűit veri („zongorázik”), abban a hitben, hogy az útjukra bocsátott elektronok csodákat tesznek. (Író-olvasó találkozó volt, eljött az író és eljött az olvasó). Megvenni, beleolvasni, félre tenni. És a könyvhét? A Podmaniczky utca? Az érettségi tételek? Petőfi, Arany, Erdős Virág, Varró Dani? Az évi 14 ezer könyv/Mo.? Ma már jobban csodálják azt, aki egy beton medencében ide-oda úszkál, mint aki megír egy verses kötetet. Fiatalon elköltözött írónk, remélem, mindezt nem tudta. Windhauch, alles ist Windhauch. Szellőcske, minden csak szellőcske, mondja a Prédikátor, az egyetlen örök könyvben. Minden könyv tíz másik könyvből kreálódik. Már mindent megírtak. (Olyan könyvet nem olvasok, amelyik egy másik könyvet emleget). Milliók nyüzsögnek a neten – és én bejelentkezek millió + egynek. Énekelt, táncolt, verselt, lyukat ütött a vár falán – én meg csak itt „zongorázom”; én, nyavalyás. Kedves Olvasóm, hagyjál el Te is! („Nyergelj és kantározz!”) Menj Ozorára, a Szigetre, rúgj ki a hámból, egyszer élünk! Tényleg, 7 mrd embertársam, egyszer élünk? Élt 5 ezer évet – tisztességgel, böcsülettel – legyen illő temetése, hozzátok a koszorúkat! („Díszítsetek fel!”) Megtört szívvel örökké gondolunk Rád – Az Olvasó! (Mikor ezt az írást fölolvastam a feleségemnek, a második mondatnál belealudt.) Lásd még: A Sasadi tsz levele a Pestiekhez – illetve ne lásd!
 2. 4
  tiszapolgári
  2017. augusztus 06., 06:45
  3

  A görkorcsolyás gumicsizmát már feltalálták, az idősebbek Zaporozsec fantázianéven ismerhetik, állítólag traktormotor volt benne, mínusz 50 fokos hidegben is pöccre indult, és a szántóföldeken is vígan görkorizhatott vele a rubelelszámolású fogyasztó. Igaz, nem volt magas sarka, inkább talajmentinek lehetne mondani.
 3. 3
  Hóvarjú
  2017. augusztus 05., szombat 23:48
  Válaszul erre a valódi huntingtoni kihívásra keleten úgyis feltalálják majd a görkorcsolyás magassarkú gumicsizmát 2,622 dollárért, így vígan gurulhatunk (?) majd a keleti sárban, pocsolyában, dagonyában olcón. Éljen a Keleti lelemény!
 4. 2
  vilsi
  2017. augusztus 05., szombat 22:24
  Miért is ne! Ha a nagymamának lehet kereke...ÖKOTESZT KEZDŐKNEK
  1. Miért nincs jövője a nagyvárosnak?
  2. Miért nem jólét a „jólét”?
  3. Min alapszik mai „jólétünk”?
  4. Mik a kapitalizmus ellentmondásai?
  5. Mi a belső és külső földfoglalás?

  6. Ha tele a konyha, a ház – mit kényszerítenek ránk?
  7. Mért veszítettük el 20 év után a harcot a kölni szemétégető ellen?
  8. Ki pénzeli saját gyilkosait?
  9. Milyen nap volt aug. 13?
  10. Mi a Végítélet Órája?

  11. Miért háborúkeltő a takarékos is?
  12. Ökokapitalizmust vagy ökoszocializmust? (Reformálni vagy leváltani?)
  13. Mit jelent: A sűrítettséget föloldani?
  14. Mi tűnik mentsvárnak?
  15. Mik az „eternity devices”?

  16. Mennyi technikát szabad és kell bevinni életünkbe?
  17. Miért kellenek a kisvasutak?
  18. Milyen alapra épültek a tartós közösségek?
  19. Ki szerkesztette a Természetvédelem első számait?
  20. Melyik drágább: városi vagy a vidéki?

  21. Helyes-e olcsó házat venni vidéken?
  22. Mik a „bullshit jobs”?
  23. Kik az első generációs letelepülők?
  24. Mikor olvasták be a Kossuth Rádióban az Ökokiskátét?
  Lásd: NOL/alter, ökobetyár blog; jön: ökokártyák (város igen/nem, házasság igen/nem, stb.)
  (Következik: Ökokártyák – érvelési verseny. Város igen – város nem, Házasság igen – házasság nem, stb.)
 5. 1
  Cheyenne
  2017. augusztus 05., szombat 20:24
  A Boogie Nights című filmben volt a Rollergirl. Őt mindig görkoriban dugták. A magassarkú görkoriban járni nem biztos, hogy lehet, de ha felfelé állva kielégítheti a fétisimádókat.. Nekem tetszik. Vesszen a Nyugat!

Komment írásához