• rés a présen: A Szigeten a Vodafone-nal egy tornyot építetek. Mit gondoltatok mögé? Fülöp Szilvia: Az idén sem akartunk hagyományos értelemben vett szponzorok lenni, akik csak beletolják a pénzt az adott rendezvénybe, és a helyszíni plakáterdő nagyságában mérik a sikerességüket.

  Szerző
  .
  Posztolva
  2011/31. (08. 04.)
  Kommentek
  0
 • Interaktív

  Művészetek a könnyűzenei fesztiválokon

  Sörsátorok árnyékában

  A zenei gigarendezvényeknek imázsépítés, töltelékprogram vagy még egy kis bevétel, a művészeknek különleges marketinglehetőség. A színvonal vadul hullámzó. De a minőségi kulturális kínálat egy új fesztiváltrend egyik alapköve is lehet.

  Szerző
  Urfi Péter
  Posztolva
  2011/24. (06. 16.)
  Kommentek
  0
 • Interaktív

  Az Első Magyar Média Akadémia kusza üzletpolitikája

  Kis pali jó pali

  Országszerte hetekig írtak a lapok az Első Magyar Média Akadémia körüli állítólagos csalásokról és hazugságokról. Többen a rendőrségen is feljelentették az iskolát, a tanárok egy része felmondott. Az akadémia mégis zavartalanul működik tovább.

  Szerző
  Kovács Bálint
  Posztolva
  2009/47. (11. 19.)
  Kommentek
  0
 • rés a présen: Népszerű irodalmi, képzőművészeti, zenei klub, elismert szellemi műhely a tiéd, ami viszont egy kézműves műhelyből alakult. Hogyan?

  Szerző
  .
  Posztolva
  2009/45. (11. 05.)
  Kommentek
  0
 • Interaktív

  Folyóirat

  Prizma

  Filmszakosok, akik lapot akarnak, szerkesztői tapasztalatuk nincs, költségvetés alig, a szerzők honorárium nélkül dolgoznak - az alapképlet nem túl biztató. Ehhez képest az első számával két hete jelentkező Prizma teljes fegyverzetben lép elénk az ELTE dohos folyosóiról, olyan minden szempontból profi, kész lapként, hogy a szavam elakad.

  Szerző
  - urfi -
  Posztolva
  2009/24. (06. 11.)
  Kommentek
  0
 • rap: Melyik műsorokat szerkeszted? RJ: Kultúrház - ahol vasárnap kezdődik a hét. Ez a vasárnap délutáni háttérmagazinunk (szlogenje). Szeptember óta vagyunk vasárnap is képernyőn, és ezt az adást hétfőn éjjel abaglyok szintén láthatják az m1-en.

  Szerző
  .
  Posztolva
  2009/18. (04. 30.)
  Kommentek
  0
 • Ha azt mondjuk, a felhasználók által szerkesztett, állandóan formált, toldozott-foldozott lexikon, elsőre sokaknak Douglas Adams Galaxis Útikalauza fog beugrani. Tudják, ahol a Föld nevű bolygóról mindössze annyi olvasható: "jobbára ártalmatlan". Ám ha ez mégsem elégítené ki minden igényünket, keressük fel a Wikipédiát (http://hu.wikipedia.org)!

  Szerző
  Kovács Bálint
  Posztolva
  2008/28. (07. 10.)
  Kommentek
  0
 • Interaktív

  Fejezetek a Gödör történetéből

  Szelíd alternatív

  Lezárult egy fejezet az Erzsébet téri gödör történetében, hogy Kakuk Judit nincs már. Filep Ákossal négy évig egyensúlyozta a Gödör Klubot egyfajta állandósult létbizonytalanság közepette, mialatt tőlük kőhajításnyira a fővárosi döntéshozók sem a gödör megtartásával, sem az eladásával nem értettek egyet.

  Szerző
  Somlyódy Nóra
  Posztolva
  2006/48. (11. 30.)
  Kommentek
  0
 • Interaktív

  A Rádió C tehetségkutató freestyle-műsora

  Második generáció

  Aki páratlan szombatokon este bekapcsolja a Rádió ©-t, nem akármilyen élményben lehet része: vagy fél tucat ifjú nyomja a freestyle-t gátlástalanul. Az improvizatív rapverseny élõben is megtekinthetõ a Roma Parlamentben.

  Szerző
  Eörsi Sarolta, Sánta Edina
  Posztolva
  2004/24. (06. 10.)
  Kommentek
  0
 • Mi késztet arra jóravaló embereket, hogy mobillal a kezükben izgulják végig a szombat estét, és több tucat sms-t küldjenek egy tiszadobi árva lánynak vagy egy nógrádi roma fiúnak? A TV 2 zenei tehetségkutatójának az utolsó előtti fordulóján ott voltunk mi is, a sminkszobától a döntés pillanatáig.

  Szerző
  Zsuppán András
  Posztolva
  2004/14. (04. 01.)
  Kommentek
  0
 • Interaktív

  Kelet-nyugati Tangó Fesztivál

  Összhang

  Tangóhétvége a Millenáris Parkban, harmadik este, vasárnap.

  Szerző
  - kovácsy -
  Posztolva
  2004/10. (03. 04.)
  Kommentek
  0