Ne halogassa tovább, ismerkedjen meg az alt-right magyar sztárjával, Melissával!

szerző
narancs.hu
publikálva
2017. márc. 31., 18:03
Twitter megosztások száma
Google +1
Egyéb megosztás

Százezres nézettsége van a YouTube-on, és hajmeresztő dolgokra is képes.

Hosszú cikket közlünk a frissen megjelent Magyar Narancsban a hazánkban tanyázó külföldi szélsőjobbos közösségről. Van benne amerikai, brit, francia, svéd és német szereplő is.

Közülük mindenképpen külön figyelemre érdemes Mészáros Melissa, aki magyar felmenőkkel rendelkezik, és szüleivel sokáig New Jerseyben is élt. A 2000-es években tértek haza Magyarországra, a lány ma is Győrben lakik. Vloggerkedik, valamint segít a Budapesten élő Daniel Fribergnek és Tor Westmannak az altright.com-ot szerkeszteni, emellett fordít is. (Mészárost felkerestük, de nem kívánt nyilatkozni.) Egy interjúban azt mondja, „biztos vagyok benne, hogy a jobbos amerikaiak mindent megtalálnak Budapesten, amit keresnek, vagy egy kisebb városban, faluban, ahol az emberek még inkább konzervatívak”. Magyarországon jó, hogy a „nők sikkesek és nőiesek, a férfiak keményen dolgoznak, és úgy viselkednek, ahogy egy férfinak viselkednie kell”. Az alt­right.com-on és a YouTube-on is láthatók Mészáros angol videói: ezekben ekézi a feministákat vagy a menekülteket.

Külön figyelemre méltó, hogy ezt a videóját közel százezren látták már a YouTube-on. Ebben speciel a feministákat osztja nagy élvezettel.

De van, amikor egészen érdekes megoldásokkal rukkol elő. Ebben a posztban a menekültekről van szó.

 

 

Ez a megoldása pedig például már-már felér egy műalkotással:

Egyszer Győrben elment „migránst vadászni”, ami többek közt abból állt, hogy két színes bőrű srácot óvatosan követett, majd hazament. Mészáros sokat mosolyog, és elégedett az Orbán-rendszerrel (bár sokallja a korrupciót), egyszer azt is bevallotta, min tépelődik olykor: „Néha igazán nem tudom eldönteni, hogy a migránsok vagy a liberálisok irritálnak jobban.” Érdemes figyelemmel kísérni ezt a fiatal tehetséget, mert valamiért úgy érezzük: hallani fogunk még róla. Ha kicsit csiszolódik, és még több gyűlöletet és uszítást képes kipréselni magából, a végén még ő lesz a magyar Tomi Lahren!

szerző
narancs.hu
publikálva
2017. márc. 31., 18:03
Twitter megosztások száma
Google +1
Egyéb megosztás
Ezt már olvasta?

Kommentek

Rendezés:
 1. 11
  Kovacs
  2017. április 08., szombat 18:31
  Jó, ne szégyelljétek magatokat. Ezt visszavonom. A többi marad.
 2. 10
  tiszapolgári
  2017. április 02., 12:09
  Kovacs

  Nincs igazad (feltéve, hogy nem ironikusan dorongoltad le az 1-4-et).
  Az „államilag szervezett menekültüldözés”-re valamennyien megfelelően reagáltunk tavaly október 2-án, ezenkívül valamennyien számtalanszor leírtuk már, hogy mi a véleményünk a kormánypropaganda erőlködéseiről.
  Annak, hogy egy ilyen Melissa feltűnésekor nem ráncolom össze azonnal a homlokomat, semmilyen jelentősége nincsen.
 3. 9
  yoyo
  2017. április 02., 09:40
  "Már annyira tehetetlenek vagytok, hogy csak erre telik?"

  ezt a kérdést jogosnak érzem.
  És egyre inkább úgy fest, a válasz egy nyomorult igen.

  Ha ennyi indokolhatatlan disznóság, nem volt elég arra, hogy a társadalom nagy része kiakadjon, akkor nem valószínű, hogy történni tud itt majd valami olyasmi, ami a morgásnál kicsit erősebb reakciót váltana ki.

  Az ironizálásnak, a disznóságok karikírozásának pedig megvan az a rossz következménye, hogy ezen keresztül a növekvő elégedettlenség, mint kukta sípján, kiszalad.

  A Black Mirror című sorozat epizódjainak mindegyike mérhetetlenül kiábrándító, az alkotók nem engedtek a csábításnak, hogy akár picit is hepiendesítsék, vagy legalább valami kedves poénnal üssék el a történet végét, nagyon jól érezve, hogy az összes kvázi példabeszédük élét venné el, ha kedvjavítót adnának be mellé a nézőnek.

  Nem gondolom, hogy el kellene merülni a depresszióban, a csüggedésben, a nemzethalálban, de egyre inkább bosszankodok azon, amikor a kormányzati gazemberségeket viccé konvertálják.

 4. 8
  rworse
  2017. április 02., 08:05
  Kovacs

  Azért egyelőre lényegi különbségek vannak Melissa és a szakmányban gyilkolászók között. A melissák ellen még alkalmas fegyver a gúny, talán valamelyest vissza is tartja őket bizonyos határok átlépésétől. A szakmányban romagyilkolókon nem gúnyolódnánk. Tehát ez rossz példa volt. Ettől függetlenül, az ilyen melissáknak (toroczkaiknak, vonáknak...) is alapvetően börtönben lenne a helyük, veszélyes, hogy szabadlábon tartózkodnak - például adják a lovat a gyilkosok alá.

  Az nem volt rossz példa, hogy "miközben államilag szervezett menekültüldözés folyik...". Tény, hogy az illetékes politikusgárdának és holdudvarának is börtönben kéne ülnie, például etnikai usztítás miatt, és mindannyiunknak minden uszító plakátot le kellett volna tépnünk, minden uszító szájat be kellett volna tapasztanunk. Ez igaz.
 5. 7
  Cyrano
  2017. április 01., szombat 21:02
  Eszemben sincs, Kovács. Az lenne a drámai, ha komolyan vennék egy ilyen agyatlan, giccsmacát.
  Amíg nem beszélnek róla túl sokat, addig a hajára kenheti az "elveit".

 6. 6
  Kovacs
  2017. április 01., szombat 19:09
  1, 2 3 4 : Szégyelljétek magatoka! Amikor államilag szervezett menekültüldözés folyik (önkéntes aláfestéssel), milyen irónia és szatíra az, amit itt folytattok. Ez olyan, amikor a romagyilkosságok alatt "cigányviccelődnek". Már annyira tehetetlenek vagytok, hogy csak erre telik?
 7. 5
  tiszapolgári
  2017. április 01., szombat 12:03
  Szöveges feladat

  Ha 1 db migráns 1 cm átmérőjű bőrirritációt okoz, és 1 db liberális szintén 1 cm átmérőjűt, akkor 1 millió migráns és 1 millió liberális mennyire irritálja a kedves hölgy altáj.com-ját?
 8. 4
  rworse
  2017. április 01., szombat 09:15
  Migrántott kutyacomb keCsöpivel.
 9. 3
  Cyrano
  2017. március 31., péntek 23:09
  rworse: ugyanazt, amit a migráncs liberálishoz.
 10. 2
  rworse
  2017. március 31., péntek 23:04
  Na és mit szóljunk a liberális migráncsokhoz?

Komment írásához