Az eddigi legdurvább sztori Trumptól

szerző
narancs.hu
publikálva
2017. okt. 03., 13:40
Twitter megosztások száma
Google +1
Egyéb megosztás

Nem segített egy haldokló férfin, nem akarta összevérezni magát.

Most került fel az internetre Donald Trump egy 2008-as rádióinterjúja, melyet Howard Sternnek adott. Az amerikai elnök ebben arról mesél, hogy egyszer egy jótékonysági bálon egy 80 éves férfi leesett a színpadról, fejét beverte a márványpadlóba, elvesztette eszméletét és azonnal vérezni kezdett. Trump pedig – noha közvetlenül mellette történt az eset – nem segített, hanem elfordította fejét, mert undorítónak találta a földön fekvő férfit, és a sok vért. A milliárdos szörnyűnek gondolta az esetet, de nem azért mert előtte haldoklott egy ember, hanem ezért mert „azt a gyönyörű márványpadlót” összevérezte valaki. Trump azt is hozzáteszi, hogy körülötte mindenki hasonlóan viselkedett, és végül a terem végében álló tengerészgyalgosok siettek a földön fekvő idős ember segítségére. Az elnököt nem csak az zavarta, hogy a katonák összevérezték egyenruhájukat, de hogy a padlót sem takarították fel azonnal.

Trump bevallja, hogy nem bírja vér látványát, ám arra a kérdésre, hogy lefeküdt-e már éppen menstruáló nővel azt válaszolja: azt hiszem ez mindannyiunkkal előfordult már.

szerző
narancs.hu
publikálva
2017. okt. 03., 13:40
Twitter megosztások száma
Google +1
Egyéb megosztás
Cimkék:
Donald Trump
Ezt már olvasta?

Kommentek

Rendezés:
 1. 2
  tiszapolgári
  2017. október 04., szerda 07:18
  Orbán azt mondta volna, hogy senkit nem hagyunk az út szélén, és csak azután jöttek volna a tengerészgyalogosok.
 2. 1
  galambocskám
  2017. október 03., kedd 14:34
  Ez egy igazi interjú? Mert annak elég ocsmány. Ma már annyi minden lehetséges és ki olyan hülye hogy ilyesmivel dicsekszik?

Komment írásához