Semjén a szívéhez kapott, mikor Navracsics azt mondta, hogy az Európai Bizottságot nem Soros irányítja

szerző
narancs.hu
publikálva
2017. okt. 08., 11:10
Twitter megosztások száma
Google +1
Egyéb megosztás

De reméli, hogy ez az elszólás csak valami buta félreértés.

Navracsics Tibor európai uniós biztos azt nyilatkozta, hogy a Soros-terv nem szerepel az Európai Bizottság munkatervében, és meglátása szerint a bizottság saját logikája alapján alakítja migrációs politikáját. Nem sok kellett hozzá, hogy a Fidesz gyorsan helyre tegye Navracsicsot, akit valószínűleg csak félreértett a világ, biztosan egy Soros-bérenc újságíró munkája állhat a botrányos állítás mögött. Semjén a Kossuth rádióban úgy fogalmazott, reméli, hogy ez az egész csak egy „újságírói félremagyarázás következménye”.

Ettől függetlenül azért figyelmeztette kollégáját, hogy gondolkodjon el egy kicsit a hűség és a lojalitás fogalmáról, és ne fecsegjen butaságokat, hiszen – ha Navracsics netán nem tudná – Soros a zsebében tartja az EU-s vezetőket.

szerző
narancs.hu
publikálva
2017. okt. 08., 11:10
Twitter megosztások száma
Google +1
Egyéb megosztás
Ezt már olvasta?

Kommentek

Rendezés:
 1. 5
  rworse
  2017. október 09., hétfő 07:26
  Nagyon mélyen, de tényleg nagyon-nagyon mélyen, ott az ásóbéka segge alatti abisszikus mélyen tisztelt fantompártos Tömjén Jótti bácsi! Így jó lesz, ugye.
  Kivéve, ha valaki spanyolul olvassa, hogy Jótti. Akkor baj van.
 2. 4
  tiszapolgári
  2017. október 09., hétfő 05:27
  Felőlem írhatjuk Jordi bácsinak is, ilyen katalán izé, meg minden.
  Tisztelt KDNP-s Semjén Úr Jordi bácsi, azaz Zsótti!
 3. 3
  rworse
  2017. október 08., 23:35
  tiszapolgári!

  Hogy te az én megfeddésem látszatának leple alatt képes vagy Zsordi bácsivá gúnyolni a Zsótti bácsit, az engem olyannyira elszomorít, hogy még.
 4. 2
  tiszapolgári
  2017. október 08., 19:21
  rworse!
  Neked ő nem Zsótti bácsi, hanem Tisztelt KDNP-s Semjén Úr!
  Majd ha te is letettél az ország asztalára annyit, amennyit Zsótti bácsi letett, úgy munkavégzésben, mint nyilatkozatokban, akkor majd hívhatod őt Zsordi bácsinak.
 5. 1
  rworse
  2017. október 08., 14:22
  Zsótti bácsi! A Navracsics a saját szájával mondta egy egyszerű riporteri kérdésre a mikrofonba, hogy nem a Soros irányítja a "Brüsszelt", és hogy szerinte a Soros-ellenes kampány csak választási szavazatszerző koholmány a Fidesz részéről! A saját szájával mondta a "Brüsszelben" a magyar uniós biztosként dolgozó Navracsics egy egyszerű riporteri kérdésre! Zsótti bácsi! Hogy a bánatba tudna ez bármiféleképpen is egy "újságírói félremagyarázás következménye" lenni? Zsótti bácsi motherfucker! Ne a Navracsicsot gondolkoztasd a "hűség és lojalitás fogalmáról", hanem saját magatokat az igazmondás fogalmáról! Zsótti bácsi!

Komment írásához