Újabb boldogság a NER-ben: Matolcsy összeházasodott Vajda Zitával

szerző
narancs.hu
publikálva
2017. aug. 28., 12:53
Twitter megosztások száma
Google +1
Egyéb megosztás

Esküvő esküvő hátán.

Pénteken összeházasodott Matolcsy György jegybankelnök, korábbi gazdasági miniszter és a szintén az MNB-ben dolgozó Vajda Zita – tudható meg a Pallas Athéné Geopolitikai Alapítvány közleményéből.

„Matolcsy Zita a jegybanki alapítványok által támogatott doktori iskolában folytatott tanulmányaihoz kapcsolódó ösztöndíjáról lemond. Matolcsy Zita a 2015-ben felvett munkáltatói kölcsönének fennmaradt részét egy összegben visszafizeti a jegybanknak, így munkáltatói kölcsönszerződése lezárul” – folytatódik a közlemény, amely arra utal, hogy Vajdáról korábban kiderült: kedvezményes munkáltatói kölcsönt kaphatott a Matolcsy vezette MNB-től a naphegyi lakására, valamint 300 ezres ösztöndíjat is felvett a jegybanki alapítványok által létrehozott doktori iskola hallgatójaként.

A boldog férj

A boldog férj

Fotó: MTI/Varga György

Korábban ezt írtuk a témával kapcsolatban:

„Ez bizony jó móka volt, azóta – főleg a Népszabadságnak köszönhetően – mindennap megtudhatunk valami kis pajkosat és érdekeset Vajda Zita fantasztikusan sokoldalú életét illetően, aki bár még csak 32 éves, de a Matolcsy vezette minisztériumban, a jegybankban és természetesen a közpénzégető Matolcsy-alapítványokban megannyi posztja és titulusa volt eddig, és természetesen ezen fáradozásaiért a honoráriumot mi, az adófizetők perkáltuk ki. Hiszen ez a fiatal hölgy a hírolvasóknak csakis azért lehet mostanában érdekes, mert a Matolcsy Györgyhöz igen közel került Vajda Zita közpénzért dolgozik. Hát emiatt áll a botrány. Emiatt ugrik be a liftbe újságírók elől a bátor Matolcsy György, mert azok szeretőjéről/barátnőjéről kérdeznék. Ő pedig inkább menekül.”

Úgy tűnik, a NER-ben ez a lagzik időszaka: szombaton Orbán Sára, a miniszterelnök lánya házasodott össze Szokira Tamással, a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) korábbi titkárságvezetőjével.

(hvg.hu/MTI)

szerző
narancs.hu
publikálva
2017. aug. 28., 12:53
Twitter megosztások száma
Google +1
Egyéb megosztás
Ezt már olvasta?

Kommentek

Rendezés:
 1. 5
  rworse
  2017. augusztus 29., kedd 09:51
  Tündérmeseee, blöff, blöff, blöff.
  Tündérmeseee, blöff, blöff, blöff.
  Tündérmeseee, tündérmeseee,
  Tündérmeseee, blöff, blöff, blöff.
 2. 4
  szegedi789
  2017. augusztus 28., hétfő 21:31
  A ciki akkor lesz, ha nászéjszakán csak az ún. Matolcsy-féle "negatív növekedés" lesz...
 3. 3
  szegedi789
  2017. augusztus 28., hétfő 21:29
  tiszapolgári
  Ez mind package-ben jár, you know.
 4. 2
  tiszapolgári
  2017. augusztus 28., hétfő 21:05
  Ásó, kapa, simplicity, seggpötty.
 5. 1
  szegedi789
  2017. augusztus 28., hétfő 20:32
  Ha az ún. NER ún. logikáját követnénk, arra következtethetne a nagyérdemű, hogy a kormány valamilyen ifjúházas kedvezményt fog életbe léptetni . . .

Komment írásához