Harry Potter szarban, sárban és bogarak közt kúszik, hogy kiszabaduljon a dzsungelből

szerző
Gera Márton
publikálva
2017. okt. 26., 21:45
Twitter megosztások száma
Google +1
Egyéb megosztás

Daniel Radcliffe most tényleg megjárja a poklot. Itt a csütörtöki Mikrofilm!

Senki ne menjen úgy túrázni, ahogy Daniel Radcliffe: egy rejtélyes falu nyomába ered a bolíviai dzsungelben, aztán persze eltűnik, hogy a Dzsungel második felében olyan szenvedést éljen meg, amitől még Bear Grylls is kiszaladna a világból. Jó kis túlélőpornót kapunk, amelyben Radcliffe megküzd a természet törvényeivel; a sárral, a bogarakkal és a saját hallucinációival. Mindezt pedig javarészt élvezet nézni, mert Radcliffe ma már nem az fiúcska, aki köpenyben, pálcával a kezében szaladgál, hanem olyan színész, akinek simán elhisszük, hogy cefetül érzi magát a dzsungelben.

Dzsungel (16) – Október 26-⁠tól a mozikban!

Dzsungel (Jungle) –⁠ Október 26-⁠tól a mozikban! Színes, ausztrál–⁠kolumbiai kalandfilm, 115 perc, 2017. Megtörtént eseményeket dolgoz fel Daniel Radcliffe (Harry Potter, Az ember, aki mindent tudott) új mozija, amely az Ausztráliában élő izraeli kalandor és író, Yossi Ghinsberg memoárjából készült.

Kinek érdemes beülni rá? Aki a bölcsek kövén és az azkabani foglyon nőtt fel, s még mindig nem hiszi el, hogy ez a Daniel Radcliffe már nem az, akit a Harry Potterben néztünk éveken át.

Creatives talk Jungle ahead of MIFF World Premiere

Producer Gary Hamilton and Director Greg McLean speak to Screen Australia ahead of the World Premiere of Jungle, at MIFF Opening Night Gala. Daniel Radcliffe stars in this tense survival thriller based on the bestselling real-life story of adventurer Yossi Ghinsberg.

Ahogy lassan már minden film, a Dzsungel is igaz történeten alapul: az izraeli Yossi Ghinsberg még az 1980-as években ragadt a dzsungelben, de túlélte a megpróbáltatásokat, és könyvet is írt róluk. Idén nyáron, a film megtekintése után pedig arról beszélt, hogy bár a mozik általában kiszínezik a valóságot, most még véletlenül sem erről van szó: szerinte ugyanis amit Greg McLean filmjében látunk, az csak súrolja a valóságot. Hogy a rendező vonzódik a vérrel, szenvedéssel és túléléssel teli sztorikhoz, az nem kérdés, lévén ő csinálta a 2005-ös Wolf Creeket, amelynek nyolc évvel később elkészítette a folytatását is.

Dzsungel (Jungle). Ausztrál–kolumbiai kalandfilm, 115 perc, 2017. Forgalmazza a Pannonia Entertainment.

Kövesse a Magyar Narancs filmes blogját, a Mikrofilmet, amely minden csütörtökön és hétvégén új tartalommal jelentkezik.

szerző
Gera Márton
publikálva
2017. okt. 26., 21:45
Twitter megosztások száma
Google +1
Egyéb megosztás
Ezt már olvasta?

Kommentek

Rendezés:
 1. 11
  rworse
  2017. október 27., péntek 15:57
  10

  Erről van szó. A Narancsnak legalább a zárójeles x-et oda kéne biggyeszteni a rovat cikkeinek az aljára.
 2. 10
  yoyo
  2017. október 27., péntek 14:58
  Bear Gryllus az elveszett fivér a Kalákából?

  (nagyon kellemetlen, milyen gyakran adjál el magukat rendes orgánumok vállalhatatlan produkciók népszerűsítésére)
 3. 9
  rworse
  2017. október 27., péntek 12:43
  palomaci
 4. 8
  tiszapolgári
  2017. október 27., péntek 12:03
  Medvegalamb? Galambgumimaci?
 5. 7
  rworse
  2017. október 27., péntek 11:50
  5

  Elég, ha annyit mondok, hogy Bear Grrrylls. A Medvegrrrydó.
 6. 6
  rworse
  2017. október 27., péntek 11:47
  "Kinek érdemes beülni rá?"

  Aki a Mikrofilm rovaton nőtt fel, és még mindig nem hiszi, hogy ez a rovat egy a szerzőjétől érthetetlenül szokatlanul erőltetetten jópofáskodó marketingblog.
 7. 5
  tiszapolgári
  2017. október 27., péntek 11:45
  „a Dzsungel második felében olyan szenvedést éljen meg, amitől még Bear Grylls is kiszaladna a világból”

  Úgy tudom, bizonyított tény, hogy Bear Grylls szenvedései meg vannak rendezve. De ha nem lenne bebizonyítva, akkor is ordít róluk, hogy kamu szenvedések. Bear Grylls szenved, bogarat eszik, a saját hugyát issza, napokon át nem lát embert, pedig minimum három stábtag végig ott áll mellette, az operatőr, a hangmérnök és a világosító.
 8. 4
  tiszapolgári
  2017. október 27., péntek 11:40
  „Kinek érdemes beülni rá? Aki a bölcsek kövén és az azkabani foglyon nőtt fel”

  Szerintem ez elég korrekt.
 9. 3
  tiszapolgári
  2017. október 27., péntek 11:35
  Velem fordítva történt, előbb döntöttem el, hogy nem rohanok megnézni a Budapest noirt, és csak utána olvastam el a 444 kritikáját, amely megerősített abban, hogy jól döntöttem.
 10. 2
  yoyo
  2017. október 27., péntek 10:31
  a héten már ráfaragtam egy 444-es filmajnározásra ("A Brawl in Cell Block 99 a valaha készült talán legbrutálisabb börtöndráma, az év egyik legjobb filmje." - nem néztem végig, amit láttam belőle, az alapján számomra az év legostobább filmje), szóval egyelőre még nem rohanok megnézni az év legjobb dzsungeltúlélőpornó filmjét.

Komment írásához