Mint a komcsiban: a kormány kijelölte a rendszer ellenségeit. Mindjárt jöhet is a fekete autó

szerző
- gm -
publikálva
2017. szept. 13., 11:30
Twitter megosztások száma
Google +1
Egyéb megosztás

Nem Schilling Árpád és Gulyás Márton jelent fenyegetést erre az országra, hanem Orbánék politikája.

Németh Szilárddal jobb volna a lehető legkevesebbet foglalkozni, már csak a lelki béke megőrzése végett is. Hadd mondja a hülyeségeit, legyen ő Orbán Viktor ügyeletes kifutófiúja, ha ez szíve a vágya, de amúgy maradjon minden hülyesége visszhangtalan. Viszont ha nem kapjuk fel ezekre a fejünket, belenyugodtunk, hogy a bugrisok nemcsak a NER-t, hanem lassan minden mást is eluralnak.

A nemzetbiztonsági bizottság keddi ülésén a fideszes alelnök, Németh Szilárd arról beszélt, hogy nem csupán a habonyi agyrém egy újabb "kommunikációs panele" a forró ősz ismételgetése, hanem úgymond a titkosszolgálatok – Németh szerint legalábbis – megerősítették, hogy az ellenzéknek nem csak békés eszközei lehetnek. Meg is jegyezte rögtön, sajnos erről nem beszélhet többet, az ülésen elhangzottak 2026-ig titkosak, bár annyit mégis elkotyogott a nemzetbiztonság éber őre, hogy Gulyás Márton, Schilling Árpád és a korábban az LMP-ben politizáló Vágó Gábor lehetnek a nagy felforgatók. Akik aztán elég jól reagáltak minderre, erről itt olvashat is részletesebben.

Világos, egy ideje ezt a dumát nyomja a Fidesz, mind erősebben. Soros és a menekültek átmenetileg hátrébb sorltatnak, most a felforgatás topik jön, hogy az terelje a fontos és valódi kérdésekről a figyelmet (például a magyar állam kifosztásáról és tönkretételéről).

false

 

Fotó: Németh Dániel

Az természetesen nem számít, hogy az egész akkora hülyeség, hogy igazán csak Németh Szilárd tudja faarccal elmondani. Ha elég sokat emlegetik, hogy jönnek a felforgatók, forró ősz vár az országra, vigyázni kell, akkor nyilván lesz is, aki elhiszi. Ha pedig neveket is mondanak, akkor meg pláne.

De azért rögzítsük: oda jutott ez az ország, hogy a kormánya egyszerű civileket, az egyre halványuló demokráciáért kiálló figurákat nevez meg ellenségként – holott, el ne feledjük, másfél éve még kopaszok akadályoztak meg népszavazási kezdeményezést, pár hónapja egy furcsa csecsen figura tett egészen különös dolgokat, és lassan nincs olyan hét, amikor ne derülne ki valami arról, hogy hogyan is kerülünk egyre közelebb Putyin Oroszországához.

Egyetlen dologban egyébként teljesen helytálló a Németh Szilárd-i kinyilatkoztatás: ma mindenki ellenség, aki kicsit is ellenáll, aki választási mozgalmat szervez, videóban mondja el, hogy nagyon nincsenek rendben a dolgok, vagy éppen népszavazási kezdeményezéssel pattog. Ma nem az ellenzéki pártok jelentik leginkább a veszélyt a NER-re, hanem azok az emberek, akik cselekednek, akik próbálkoznak, új ötletekkel állnak elő, és közben újra meg újra rámutatnak, hogy a király meztelen. Meg gyáva.

Van itt azonban egy eléggé aggasztó értelmezés is, ami annak fényében, ami például Gulyás Mártonnal történt idén tavasszal, annyira nem is tűnik elrugaszkodottnak. Mi van, ha mindezt nagyon is komolyan gondolja a Fidesz? Mi van, ha eljön az idő, amikor egy 2026-ig titkosított titkosszolgálati beszámolóra hivatkozva elkezdik kivonni ezeket az embereket a forgalomból, mert veszélyt jelentenek a hatalmukra nézve? Mi lesz, amikor már nem lehet azzal védekezni, hogy csak Németh Szilárd mondja a szokásos hülyeségeit?

Ne így folytatódjon ez a történet, még véletlenül se, mert azt mindenki megszívja. De hányszor áltattuk már magunkat az elmúlt években, hogy áh, ez úgysem történhet meg, idáig biztosan nem mennek el, ezt már nem merik meglépni – aztán mégis meglépték.

szerző
- gm -
publikálva
2017. szept. 13., 11:30
Twitter megosztások száma
Google +1
Egyéb megosztás
Ezt már olvasta?

Kommentek

Rendezés:
 1. 6
  rworse
  2017. szeptember 13., szerda 18:27
  Preparababrakabaré, Pomáz:

  "a pomázi képviselő-testület LMP-s tagja, Hardi Péter, miután az önkormányzati lapban nem reagálhatott egy őt ért kritikára, alapított egy helyi lapot Pomázi Cseresznye néven: a weboldal mellett kinyomtattak egy számot 6000 példányban, amit minden háztartásba elvittek, hogy a városban történt visszásságokról is értesüljenek a lakók.
  (...)
  Hardi lapján annyira kiborult a helyi Fidesz, hogy a múlt heti képviselő-testületi ülésen Nagy Attila, fideszes képviselő szót kért:
  „Szeretnék egy javaslatot tenni a testületnek: vonjuk vissza ebből az értéktárból ezt a pomázi cseresznye kifejezést! Tudniillik ez a pomázi cseresznye fel lett használva egy igen-igen rossz ízű politikai kiadványba, amit itt össze-vissza szórtak hatezer példányban. (...) sokmindenben a valóságnak sem felel meg, ami ott le van írva, de főleg annak ne feleljen meg, hogy egy politikai tömörülés, vagy hát a tömörülés lehet, hogy egy kicsit erős kifejezés; egy pár ember, kisebbség ezt felhasználja, ezt a pomázi cseresznyét a saját megjelenítésükre.”
  Erről persze valószínűleg 10-ből 9 ember azt gondolná, hogy vicc, de a végén a javaslatot 6 igen, 2 nem és 1 tartózkodás mellett tényleg megszavazták, miután a polgármester ezzel a szöveggel indított szavazást:
  „Javaslat a cseresznye kivevésére, hiszen ez mostanra átpolitizálódott, és természetesen, ha ebből a politika kivonul, akkor minden további nélkül vissza fogjuk újra emelni.”"
  Forrás: 444, Index
 2. 5
  Cheyenne
  2017. szeptember 13., szerda 14:15
  Akkor ez azt jelenti, hogy amit Schilling rendez, ahol rendezi, az komplettül betonkeményen maga a nemzetbiztonsági kockázat. Pl. Faust vagy a Cseresznyéskert, mint darab, is akár nemzetbiutonsági kockázat lehet. A társulatokról, színházaktól nem is beszélve..

  Kétféle művész van ma Magyarországon, mondaná Tuco a Jó, a rossz és a csúfból: aki nemzetbiztonsági kockázat, és aki nemzetbiztonság maga.

  Tessék választani!
 3. 4
  szegedi789
  2017. szeptember 13., szerda 13:14
  Korábban meg központilag a hamburgi zavargások idevizionálása. Ami a tiszta valóságérzékelésről tanúskodna ???

  Bááár, eddig arról volt szó, hogy ellenzéki pártok gyengék, erőtlenek, bukott vesztesek... Különben Soros. És akkor 3, azaz három, főtől berosál Sziszi... Hm...

  Hármaska hozzászólását nem tudjuk mire vélni, mert az ellenzékiek "elnyomatásán" ironizálgat (tud-é egy fideszes troll olyat művelni???), mikor egy olyan szöveg alatt van, ami Sziszi újabb méretes baromságán elmélkedik, miszerint 3, azaz három, aktivistáról államfelforgató tevékenységet delirál. Kit kell döfködni, és hol ?

  Most akkor komolytalan az ellenzék, vagy "terrorista", "forradalmár" ??? Egyszerre hogy ???

  Jó lenne, ha troll és propaganda min. egyeztetne. Vagy hatékonyabb lenne egy szövegértéssel rendelkező egyént alkalmazni, kerülve a felesleges munkát...
 4. 3
  galambocskám
  2017. szeptember 13., szerda 12:48
  Igaz a Fidesz ellenzékellenes tevékenysége,.

  Mihelyst egy ellenzéki szónok fölkászálódik a színpradra hogy szónoklatban részesítse a védtelen közönséget a Fidesz főhadiszállásán a gyurmából készült hasonmását fenéken döfik egy marha nagy kötőtűvel.

  Füldugót már csak aranyárban lehet kapni.

  Tőlem.

  Ha tudnátok milyen szép a Marharépa!

  I
 5. 2
  reuters
  2017. szeptember 13., szerda 12:41
  a fekete autó a Rákosi rendszer védjegye
  egyébként: soros, migráns, őszi zavargások...egy hülyeség
  fenn kell tartani a félelmet - bárkitől, bármitől - ez meg az "erős" Magyarország védjegye
 6. 1
  szegedi789
  2017. szeptember 13., szerda 12:37
  Szerintem első körben még arról lehet szó, hogy így akarnak minden elégedetlen embert elriasztani a csatlakozástól, cselekvéstől, hisz' ezek bajkeverők, a szolgálat megfigyeli őket, tehát potenciális gyanúsítottak ! Te, kedves rendet tisztelő állampolgár biztosan nem akarsz ilyen társaságba keveredni, ugye ? Ezért minden hülyeséggel sarazzuk őket, hogy még gusztusod se legyen ellenzékieskedni ! Semlegesíteni az állampolgári cselekvést. Depolitizáció. Á la Kádár-rendszer. Van "hagyomány"... Már csak a buzgón konspiráló "fasiszta" "ellenforradalmár" terminus hiányzik...

  A "szolgálatok" azért jelezhetnék, hogy MÉG nem bűncselekmény, államfelforgató tett ellenzékinek lenni. De a csönddel asszisztál...
  Mihez is ... ???

Komment írásához