• Riport

  Melegek sorozáson

  A mundér hevülete

  "- Valamiféle pszichológiai problémája van-e?- Nincsen, ámbár homoszexuális vagyok.- És papírja van róla?"A fenti párbeszéd nem egy eleddig kiadatlan Ionesco-darabból származik, hanem a Magyar Honvédség berkeiben tekinthető relatíve általánosnak.

  Szerző
  Jobbágy Tamás
  Posztolva
  2004/13. (03. 25.)
  Kommentek
  0
 • Riport

  A tűzoltók helyzete Magyarországon

  Adrenalin és biztonsági öv

  A tűzoltókról senki sem gondol rosszat. Társadalmi megítélésük pozitív, ennek ellenére mindig rajtuk akar spórolni az állam.

  Szerző
  Czifrik Balázs
  Posztolva
  2004/12. (03. 18.)
  Kommentek
  0
 • Riport

  Stresszes munkások

  Túlnyomás

  "A burzsoá korszakot minden előbbi korszaktól a termelés folytonos átalakítása, az örökös bizonytalanság és mozgás különböztetik meg" - írja Marx.

  Szerző
  Zsuppán András
  Posztolva
  2004/11. (03. 11.)
  Kommentek
  0
 • Ilyenkor, a báli szezonban különösen jól kamatoztatható a tánciskolákban szerzett tudás, de némi transzformációs készséggel bárhol, bármilyen zenére pöröghetnek a parkett kezdő és haladó ördögei.

  Szerző
  Orosz Ildikó
  Posztolva
  2004/10. (03. 04.)
  Kommentek
  0
 • Kezdetben Daniken, a Silva-féle Agykontroll és a horoszkópzsebkönyvek jelölték ki az utcai árusoknál a csapásirányt. Mára az ezoterikus irodalom intézményesült, bekerült a normál forgalmazói áramba, sztárírógárdája és stabil olvasóközönsége van, az átlagpéldányszámok pedig kicsit még magasabbak is az egyéb könyvekénél.

  Szerző
  Bogár Zsolt
  Posztolva
  2004/5. (01. 29.)
  Kommentek
  0