Cseh ezüstérmes, Kenderesi negyedik 200 pillangón

szerző
narancs.hu
publikálva
2017. júl. 26., 18:11
Twitter megosztások száma
Google +1
Egyéb megosztás

A dél-afrikai Le Clos lett a világbajnok a mai nap legjobban várt eseményén.

A japán Daiya Seto mögött a címvédő Cseh László a második, a mindössze 20 éves Kenderesi Tamás pedig a harmadik legjobb idővel jutott be a 200 méteres pillangóúszás döntőjébe, így mindketten éremesélyesként ugrottak a Duna Aréna medencéjébe. Sós Csaba az m4-nek a szám előtt azt mondta: Két érmet várok ebből a versenyszámból, és az egyik a legfényesebb. Nagyon bízom itt a nagy sikerben.

Cseh és Kenderesi sem kapta el jól a rajtot, elsőként a dél-afrikai Le Clos fordult nagy előnnyel 50 és 100 méteren is. A magyarok a második 100-on kezdtek hajrázni, de ez már kevés volt. Chad Le Clos rajt-cél győzelmet aratott. Cseh László csak kicsit megszorítani tudta, így ő lett az ezüstérmes. A harmadik Seto lett, Kenderesi a negyedik helyen ért célba.

Cseh azt mondta, hogy próbált tapadni Le Closra, de a dél-afrikai végig bírta azt az iramot, amivel a versenyt kezdte. „Győzni szerettem volna, de nem vagyok csalódott.”

Kenderesi viszont csalódottan nyilatkozott az m4-nek, jobb helyezésre és jobb időre is számított magától ebben a számban.

false
szerző
narancs.hu
publikálva
2017. júl. 26., 18:11
Twitter megosztások száma
Google +1
Egyéb megosztás
Cimkék:
Ezt már olvasta?

Kommentek

Rendezés:
  1. 1
    rworse
    2017. július 26., szerda 20:26
    Szép volt!

Komment írásához