Szép játékkal lett ötödik a női vízilabda-válogatott

szerző
Narancs.hu/MTI
publikálva
2017. júl. 28., 15:50
Twitter megosztások száma
Google +1
Egyéb megosztás

Az utolsó meccsen 10-8-ra verték Olaszországot a magyar nők.

Ötödik helyen zárta a budapesti világbajnokságot a magyar női vízilabda-válogatott, miután a péntek délutáni helyosztón 10-8-ra legyőzte Olaszországot.

A magyar csapat végig előnyben játszva magabiztosan győzött, legeredményesebb játékosunk 3 góljával a csapatkapitány Keszthelyi Rita lett. A helyosztó volt a válogatottságtól visszavonuló világbajnok, Takács Orsolya utolsó mérkőzése a csapatban.

Női válogatottunk csoportjából magabiztosan, első helyen jutott tovább, a negyeddöntőben azonban vereséget szenvedett Kanadától. Az 5–8. hely sorsáról döntő helyosztókon az olaszok előtt Görögországot is megvertük.

szerző
Narancs.hu/MTI
publikálva
2017. júl. 28., 15:50
Twitter megosztások száma
Google +1
Egyéb megosztás
Ezt már olvasta?

Kommentek

Rendezés:
 1. 2
  vilsi
  2017. július 29., szombat 09:31
  -Főnök, mi nem lovas nemzet vagyunk? –Is. Most vízilovas nemzet. Általános vizkultúra?
  Fürdő minden 5. településen van. , ám úszni, meglehet, csak minden 10.-en lehet (egyenlőtlen elosztás, csak „élményfürdő”, méregdrága belépő). A külföldi azt hiheti, itt minden nyugdíjas pillangózik. Elképesztő,hogy valaki azért kap milliókat, mert ide-oda úszkál egy betonmedencében. Ha az élsport annyira megdobná a tömegsportot, itt mindenki már Búvár Kund lenne. Az országban százával lefojtott termálkutak, de mi a Dagályba ölünk bele 40 mrd-ot. Ez a kocka mutatja majd örökké, olyan okosak vagyunk, mint az anyaga; nem egészségünknek – balgaságunknak állítunk emléket. (Atombunkernek jó lesz). Itt naponta levágnak 7 lábat, az egész vidék és vele a szubszisztencia-önellátás kihalóban, az is kérdés, lesz-e Budapest 20 év múlva – de a kedélyeket az úszó-elnökség és a bérúszók szeszélyei borzolják. Pedig a vidéki uszoda az, ahonnét egészségesebben jössz ki, mint ahogy bementél. A test ficánkol örömében: végre gázból folyadékba, más izommozgás, más légzés, más testsúly! ( Itt adhatnak le a nők – ha hihetünk Arkimédésznek – egy pillanat alatt 50 kilót!). Hozzávéve a napfürdőt, tisztálkodást – mi lehet jobb? Tehát: VÍZBE MAGYAR, LEGOTT! (Lásd még: Vízkultúra – ne mindig gázban! Utolsó olimpia.)
 2. 1
  rworse
  2017. július 28., péntek 22:48
  Egyre jobb formába lendültünk, ahogy kell egy hosszú tornán. Csak hát közben ott volt a Kanada elleni hihetetlen vereség a legrosszabb pillanatban. Azt a meccset mezőnyben tönkrenyertük, kapu előtt meg hihetetlenül elcsesztünk mindent, rosszul döntve, rosszul lőve. Az összteljesítményünk mindenesetre jobb volt mint az ötödik hely, csak hát az egy vereség a nyolc között jött.

Komment írásához