Szerénykedhetnénk, de nem akarunk: az „Év interjújá”-t adta a Narancsnak Kovi

szerző
narancs.hu
publikálva
2017. máj. 17., 17:05
Twitter megosztások száma
Google +1
Egyéb megosztás

Itt a lényeg: SZO-PÓ-TAN-FO-LYAM.

Életműinterjú, önfeledt hahotázás, poézis, filozófia – ezek mind benne vannak Kovács Kovi Istvánnal készített csodálatos beszélgetésünkben, a többi csodát pedig csak a hely hiánya miatt nem soroljuk fel.

Tudják, Kovi az a rendező, aki a pornót következetesen felnőttfilmnek mondja. Ő fedezte fel például a világnak Michelle Wildot, akit nyilván senkinek sem kell bemutatni. Kovi amúgy még ma is igazi úriember, szóval ha véletlenül azzal hízelegnénk neki, hogy ő a magyar pornópápa, azt garantáltan kikérné magának!

De nem is ez a lényeg. Hanem, hogy a Kovács Istvánnal készített, számos részletre kitérő interjúban ilyen szakmai titkokról olvashat a „felnőttfilmes” kulisszák világából:

„KI: A heteró fiúkat nem is szoktuk castingolni. Nézzem, ahogy felállítja? A szakmában az elterjed, hogy valaki jól dolgozik vagy sem. Megbízható. És itt nem a méret a lényeg, hanem hogy jól dolgozzanak, de persze az is, hogy megmutatható legyen. A srácok nem annyira cserélődnek, mint a lányok. Ha be akarsz forgatni egy új embert, raksz mellé egy öreg rókát. Forgattam olyan helyen, ahol 5 fok volt. Jégkockát szopogattak, hogy ne látsszon a leheletük. De megcsinálták. Egy profi ezt is megcsinálja. A magyar srácok szakmailag ki­emelkedőek.”

Kovács Kovi István

Kovács Kovi István

Fotó: Sióréti Gábor

De ez csak a bemelegítés. A legjobb rész ez. A szopótanfolyam. Igen, jól olvasták.

MN: Mi a felnőttfilmgyártó pálya jövője?

KI: Több tervem is van. Például viccesen azt szoktam mondani, abból a 3 ezer filmből, ami 25 év alatt megjelent Magyarországon – és nekem valamennyi megvan –, létre kellene hozni a Nemzeti Felnőttfilm Archívumot, mert ez is a nemzeti videókultúra része. Nem mondom, hogy művészet, de egyértelműen korrajz.

MN: Forgatás? Könyvírás?

KI: Mi jut eszébe arról, hogy backup?

MN: Semmi.

KI: Biztonsági mentés, de mindegy is, mert nekem az, hogyan lehetne megtanítani a lányokat a felső fokú fellációra. Backup, azaz bekap. Mert szopótanfolyamnak mégse nevezném.

MN: Online?

KI: Nem. Dehogyis! Személyes. Kiscsoportos. Maximum 10 fő. Előadásokkal, originált, becsomagolt dildóval, ami vákuumosan az asztalra tapad. Jön a profi, filmes csaj, aki megmutatja a résztvevőknek a gyakorlati dolgokat, javítja és tökéletesíti a jelentkezők technikáját. Az orvos az anatómiai sajátosságokba avat be, a szexuálpszichológus a maga szakterületén tart eligazítást. Meggyőződésem, hogy sok billegő kapcsolatnak jót tenne. Vagy egy másik ötlet: a felnőttfilmforgatás megtekintése szakirányú vezetéssel. Erre például legénybúcsúkat is lehetne szervezni.”

De több frenetikus részletet most már nem árulunk el! Vegyék csak szépen meg holnap a Magyar Narancsot, és olvassák el belőle Szira Péter interjúját!

szerző
narancs.hu
publikálva
2017. máj. 17., 17:05
Twitter megosztások száma
Google +1
Egyéb megosztás
Ezt már olvasta?

Kommentek

Rendezés:
 1. 5 Kovacs
  Kovacs
  2017. május 18., csütörtök 14:28
  Cyrano 3: Igen, valami ilyesmi járt a "Viktor"fejében: Nem tudja ugyanis, hogy mi az a középosztály, ami olyan, mint a pornó, ha látja, felismeri. (egyébként ez a hasonlatot is lopta, mint a "söralátétet")
  Időközben az egész országból "kuplejárat" csinált. A felismerhetetlenségig. (Ki szopat kit, miért és minek?)
 2. 4 talalom
  talalom
  2017. május 18., csütörtök 10:11
  Velem valami szörnyű baj van. Mert amíg egy ropogós popsi, vagy egy megnyerő, huncut mosoly láttán sokmindent el tudok képzelni, aközben a felnőttfilm azonnal lelomboz, bezár. A jelenetek: mint egy csirkegyárban. A meztelen, szétfeszített lábbal felakasztott csirkék várnak a kizsigerelésükre. A melósok meg teszik a dolgukat:csak semmi érzékiség!
 3. 3 Cyrano
  Cyrano
  2017. május 18., csütörtök 07:37
  Minek ide tanfolyam?
  Orbán már 7 éve szopatja az egész országot.
 4. 2 szegedi789
  szegedi789
  2017. május 17., szerda 21:02
  De akkor miért nem Kovi van a címlapon ? ? ?
 5. 1 Cheyenne
  Cheyenne
  2017. május 17., szerda 19:23
  Ahogy Woody Allen mondta a feka kurvának egy menet után a Deconstructing Harryban: Baby, neked a szádat múzeumban kéne kiállítani..

Komment írásához

https://ad.doubleclick.net/ddm/trackclk/N9356.3064282ADA-MANCS-ROS-DES/B20258930.204432256;dc_trk_aid=404585362;dc_trk_cid=92488506;dc_lat=;dc_rdid=;tag_for_child_directed_treatment=