Szexleaks – Na, melyik politikus fizetett 160 ezret a gyönyörért?

szerző
narancs.hu
publikálva
2015. okt. 05., 16:50
Twitter megosztások száma
Google +1
Egyéb megosztás

Pornószínésznők, modellek, sztárjelöltek, rendőrségi nyomozás és persze futni hagyott politikusok. Édes élet képviselő uraknak Budapesten.

Fővárosi luxusprostituált-hálózatot tárt fel néhány éve a rendőrség. Az ügy politikai érintettjeit „futni hagyták”, míg az ügy egyéb szereplőire szerfelett kíváncsi volt a hatóság.

Az eset azon túl, hogy a belváros közepén zajlott, azért is pikáns, mert politikusok is érintettek benne. Kétezer-ötszáz oldalnyi nyomozati anyagot szerzett meg a Direkt36, amelyből kiderül, hogy a rendőrség – míg az átlag kuncsaftoknak nagyon alaposan utánanézett – gyakorlatilag negligálta a politikai vonalat. Magyarul simán békén hagyták a szexért fizető politikusokat.

„Reggel 6 óráig tartott a parlamenti ülésnap 2011. június 15-én, de volt egy képviselő, aki biztosan hiányzott legalább másfél órát a hajnali munkából. Ő közben egy prostituálttal közösült egy hotelben alig 10 perc sétára a Parlamenttől. 160 ezer forintot fizetett az együttlétért, de másnap délelőtt csalódottan panaszkodott a barátjának, aki szerezte neki a prostituáltat. Nem tetszett neki a nő, azon pedig fel is háborodott, hogy miután az első menet túl gyorsra sikerült, a prostituált plusz pénzt kért a másodikért.” Ilyen részletes leírásokat tartalmaz az anyag, ami a Direkt36 kezébe került, amely az eddig feltárt egyik legnagyobb, gazdag magyarokat és külföldieket kiszolgáló állítólagos prostitúciós hálózat ügye lenne.

Ki jön a házamba?

Lenne, csakhogy ott van az a híres politikai szál, a befolyással bíró hatalmasok köre, akiket még a rendőrség sem mert vagy nem akart megpiszkálni, nehogy kiderüljön: magát tisztességesnek, hithűnek és egyéb nemes tulajdonságokkal rendelkező férfinak mondó, az adónkból fizetést húzó választott képviselőink némelyike nem otthon keresi b. hitvese társaságában a gyönyört, hanem házon kívüli szolgáltatásokat vesz igénybe.

Az ügy főszereplője R. Lajos szépségverseny-szervező, akit az ügyészség kerítéssel és kitartottsággal vádol. Bár a férfi tagadja, hogy bűncselekményt követett volna el, azt a nyomozás során azért elismerte, hogy valóban bemutatott barátainak és ismerőseinek dekoratív lányokat.

A nyomozati anyag szerint a lányok között voltak modellek, szépségverseny-résztvevők és pornószínészek, a kuncsaftok között pedig politikusok is. Az ágas-bogas, részletesen feltárt sztoriban érintett még V. kerületi exképviselő, hoteltulajdonos és egyéb érdekes figurák. A Szexleaks néven futó anyag következő részében azt mutatják majd be, hogyan zajlott a nyomozás, és hogy a büntetőügy főszereplőjének milyen hatósági kapcsolatai voltak.

szerző
narancs.hu
publikálva
2015. okt. 05., 16:50
Twitter megosztások száma
Google +1
Egyéb megosztás
Ezt már olvasta?

Kommentek

Rendezés:
 1. 4
  yoyo
  2015. október 05., hétfő 22:03
  Mivel Kovács László Brüsszelben van, ezért nem volna fair fogadás Szanyi kapitányrá tenni. Vagy mar o is Brüsszelben van? Valami gój motoros dolog felrémlett, így mar o se biztos.
  Akkor ki lehet? Az lmp-sek nem olyanok, egy KDNP-s pedig nem ad pénzt szexert, a ministransfiuk es kispapok megvannak ingyen is. Szóval rejtély.
 2. 3
  tiszapolgári
  2015. október 05., hétfő 20:02
  Egyelőre nem biztos, hogy jobboldali politikusról van szó. A Direkt36 cikkéből kiderül, hogy például a randevúk összehozásában segédkező, kanadai–magyar állampolgárságú hoteltulajdonos több cikluson át Fidesz-támogatással lett a kerületi képviselőtestület tagja, sőt a 2006-os választások előtt a magyaremberpárt országos listájára is fölkerült, de nem tuti befutó helyre, ezért átpártolt a szocialistákhoz, és az ő támogatásukkal lett újra kerületi képviselő.
  Már ebbe a kiragadott, szinte lényegtelen epizódba is milyen sok minden beleszorult ebből a szerencsétlen, kisiklott, defektet kapott magyar valóságból.
  Az is érdekes szál, hogy a rendőrség tanúként meghallgatott különböző lányokat, többek között P. Tímeát, akik ismerhették a hálózat működését.
  Szóval, érdekes a sztori. Mindjárt írok is belőle egy filmnovellát, és beadom a Vajna-féle Nemzeti Filmalapnak, szerintem tetszeni fog nekik.
 3. 2
  hakohen
  2015. október 05., hétfő 18:35
  @Cheyenne:

  Tömör kommented jobban talál, mint a kissé maszatoló cikk.
 4. 1
  Cheyenne
  2015. október 05., hétfő 18:26
  Nem értem a cikk fanyalgó hangnemét. Elvégre a nép, a nemzet, a családban, Isten szolgálatában megélt dolgos hétköznapok megkarcolják, megtépázzák a honfiúi lelket. Kell egy kis feltöltődés, hogy utána újra tiszta hittel, szívvel, lélekkel, lelkiismerettel lehessen szolgálni Hazánkat, a kereszténységet, és a családot. Mindezért felemlegetni az alkalmankénti 160 rongyot, pitiáner libsi kekeckedés..

Komment írásához

https://ad.doubleclick.net/ddm/trackclk/N9356.3064282ADA-MANCS-ROS-DES/B20258930.204432256;dc_trk_aid=404585362;dc_trk_cid=92488506;dc_lat=;dc_rdid=;tag_for_child_directed_treatment=