Gálvölgyi János és a pártok

szerző
narancs.hu
publikálva
2017. ápr. 20., 17:21
Twitter megosztások száma
Google +1
Egyéb megosztás

Miért nem állt a jeles színművész egyetlen párt mellé sem?

false

 

Fotó: Németh Dániel

A 168 Óra készített interjút Gálvölgyi Jánossal, aki a Hullaégető című darab főszerepét, Karel Kopfrkingl krematóriumi dolgozót alakítja. Az interjú végén a színész pártpolitikai nézetei is szóba kerültek:

„Azért nem álltam soha egyetlen párt mellé sem, mert akkor nem mondhatom azt, pártbecsületből, hogy »hülyék vagytok«. Én a magam pártján állok. Eszembe jutott egy személyes történet: kisebbik lányomat fürdettük, pelenkáztuk, gyönyörű, szőke kislány volt. És egyszer csak a nejem megszólal: »Ilyen gyerekeket vágtak a falhoz.« Ezekkel az eszmékkel nem lehet engedékenyen bánni, hogy most egy kicsit vonulgatnak, egy kicsit lövöldöznek, ezt nem lehet elintézni »két pofonnal«. Ezzel nem hiszem, hogy valami aktuálpolitikai dolgot mondtam volna, ezek örök érvényű dolgok, és aki ebbe nem gondol bele, az szégyellje magát…”

szerző
narancs.hu
publikálva
2017. ápr. 20., 17:21
Twitter megosztások száma
Google +1
Egyéb megosztás
Ezt már olvasta?

Kommentek

Rendezés:
 1. 2
  alfréd
  2017. április 20., csütörtök 20:28
  Micsoda gerinctelen szar! Az elmúlt évtizedeket végigripacskodta a balliberális oldal mellett. Egyértelmű volt, hogy hol áll. Most meg jön ezzel az álszent dumával. Micsoda tetű.
 2. 1
  szegedi789
  2017. április 20., csütörtök 19:08


  Akkor ki kampányolt bizonyos szoci polgármester mellett ? Heti hetes ??? Biciklis ellenes kirohanásai heti hetesben ??? Megvannak ? Most komolyan, pont Gálvölgyi... Valahogy a valóság nem ágyaz meg a nagy szavaknak... :(


Komment írásához