Stohl Andráson kívül még egy csomóan otthagyják Eszenyi színházát

szerző
narancs.hu
publikálva
2017. márc. 30., 14:03
Twitter megosztások száma
Google +1
Egyéb megosztás

Bata Éva, Lengyel Tamás és még sokan mások.

Friss: Közben a 24. hu nyilvánosságra hozta a felmondottak teljes listáját.

Úgy tudják, hogy a távozók között van Járó Zsuzsa - aki Belvárosi Színházban folytatja-  lelép Herczeg Adrienn, Kovács D. Dániel és Péter Kata is. A lap azt is megírta, hogy információjuk szerint többeknek nincs még ajánlata más színházaktól, ezért is szokatlan a döntésük. Otthagyja a színházat Csóti József gazdasági igazgató is.

Nemrég írtuk meg, hogy Stohl András kilép a Vígszínházból, ám úgy tűnik, elég sokan követik a példáját. A Bors mai információi szerint még 8 színész hagyja ott az Eszenyi Enikő vezette színházat. A lap nem részletezi, hogy ki a nyolc érintett és pontosan milyen okok vezettek a döntéshez,  de egy névtelenséget kérő forrásukra hivatkozva azt állítják, hogy a felmondások mögött anyagi okok húzódnak, „a színházvezetés – és ez értendő minden hazai teátrumra – egyszerűen nem tud versenyezni azokkal a tévés produkciókkal, amelyekből egyre több indul mostanában” – írják.

Némileg árnyalja ugyan ezt a képet, hogy más színházakból is járnak tévézni színészek, de csak a Vígből érkezett eddig tömeges távozásról szóló hír.

A lap minden esetre úgy tudja, hogy a távozók között van A mi kis falunkban szereplő Lengyel Tamás, Kerekes József és Bata Éva is. Az érintett sorozatról Csuja Imre épp tegnap jelentette be, hogy megállapodtak a folytatásról, ami 2018 tavaszára várható.

Kíváncsian várjuk, mikor érkeznek hírek Balázs Péter újbóli aktivizálódásáról is.

szerző
narancs.hu
publikálva
2017. márc. 30., 14:03
Twitter megosztások száma
Google +1
Egyéb megosztás
Ezt már olvasta?

Kommentek

Rendezés:
 1. 5
  rworse
  2017. március 31., péntek 22:48
  veuss

  Ellenben nagyon jól, élvonalbelien játszik színpadon. A karaktere meg például éppen a Vígszínházhoz illik, egyszerre komikus és drámai.
 2. 4
  veuss
  2017. március 31., péntek 11:05
  rworse
  Mert szerintem inkább "sztár", mint színész.
 3. 3
  rworse
  2017. március 31., péntek 10:20
  veuss
  "Már azt sem értettem, hogy Stohl mit keres Eszenyi színházában."

  Miért?
 4. 2
  veuss
  2017. március 31., péntek 09:29
  Már azt sem értettem, hogy Stohl mit keres Eszenyi színházában. Mai hír, hogy a Class FM-ben váltja Sebestyén Balázst. Nyilván többet hoz majd a konyhára az új munka, mintha munkavállalóként egy repertoár színházban előadásokat próbálna és mondjuk havi 20-25-öt fellépne.
 5. 1
  rworse
  2017. március 30., csütörtök 19:57
  Furcsa.

Komment írásához