A Fidesz ezt is kimondta: a menekülteknek kell majd adni a romák felzárkóztatására szánt pénzeket

szerző
narancs.hu
publikálva
2018. márc. 11., 07:55
Twitter megosztások száma
Google +1
Egyéb megosztás

Ráadásul az a Balog Zoltán miniszter bökte ki ezt, aki felügyeli a felzárkóztatási programok egy részét.

A Fidesz virtuális valóságában már mindenünket veszélyeztetik a menekültek, akik egyébként nincsenek itt, nem kell őket tömegesen befogadni, Soros György nem utaztatja őket, és helyi migránsszervező irodái sincsenek. A kormánypárt a kamu rezsicsökkentésen és az Erzsébet-utalványok kipostázásán kívül érdemleges választási ígéretet nem igazán tud és/vagy nem akar felmutatni, inkább sorra jönnek elő a hajmeresztő hazugságokkal. Szombat este Balog Zoltán, az emberi erőforrások minisztere – a főnökét követve – előkapta farzsebéből a cigány kártyát, és a köztévének azt nyilatkozta, hogy:

Európában a migránsok befogadásának legnagyobb vesztesei a szegények, a rászorulók lesznek, Közép- és Kelet-Európában pedig a romák, mert az ő integrációjukhoz szükséges pénzt fogják elvenni és odaadni a migránsoknak.

Mondd el te is! Nem jut pénz a romáknak, mert Soros

Mondd el majd te is! Nem jut pénz a romáknak, mert Soros

Fotó: MTI


Balog Zoltán erről Heidelbergben beszélt az m1 riporterének, a miniszter a német városban részt vett és beszédet mondott A roma szabadságharcosok 1956-ban című kiállítás megnyitóján. Az MTI szerint a megnyitón a miniszter azt is elmondta, hogy „A romák évszázadok óta együtt élnek velünk a Kárpát-medencében, részei kultúránknak és életünknek, együtt éltük át a történelem rossz és jó időszakait, együtt küzdöttünk a harcokban 1848-ban, 1956-ban és 1989-ben is”.

Sajnos, a Magyar Távirati Iroda beszámolója azt már nem említi, hogy Balog magával vitte-e azt a Farkas Flóriánt, aki még mindig roma ügyekért felelős miniszterelnöki megbízott, miközben az általa képviselt cigányság helyett elsősorban a saját felemelkedésén dolgozott az elmúlt években.

Itt a tuti recept: csalj, lopj és hazudj, nem számít, a Fidesz így is beültet a parlamentbe

A kormánypárti listán a legvállalhatatlanabb politikusnak is jut hely. Szerdán vált nyilvánossá a Fidesz országos választási pártlistája, amely kapcsán azon kívül, hogy Lázár János és Rogán Antal kissé hátrébb szorult, az is feltűnő, hogy olyan régi motorosok, mint Budai Gyula vagy Répássy Róbert minden bizonnyal nem jutnak majd be a parlamentbe.

 

 

szerző
narancs.hu
publikálva
2018. márc. 11., 07:55
Twitter megosztások száma
Google +1
Egyéb megosztás
Ezt már olvasta?

Kommentek

Rendezés:
 1. 5
  rworse
  2018. március 11., 18:27
  homo heidelbergenzusz
 2. 4
  naki
  2018. március 11., 17:22
  Először is visszaadod az ellopott szajrét az adófizetőknek, diktátor. Utána egymás tökét fogva vonultok a börtönbe, tolvajok. Orbán, Farkas, előre!
 3. 3
  yoyo
  2018. március 11., 16:35
  "amíg a társadalom többsége nem tér észre a romákat és a menekülteket illetően, nincs sok köszenet a demokráciákról való ábrándozásban."

  A társadalom többsége a rendszerváltás óta nem vált demokratává, a közügyekre érzékenyen figyelő polgárrá. És az ilyen mentalitás nem szokott valami hirtelen tudatmódosulás útján beleköltözni az emberekbe. Ehhez bizony jó sok évet kellene eltölteni egy olyan országban, ahol a poltikai elit, az oktatás és a média nagy erőfeszítéseket tesz ezügyben.

 4. 2
  Kovacs
  2018. március 11., 13:52
  Hát igen, viszont az is feltünő viselkedés a magyar nép részéről, ha a Fidesz rafinált „stábja“elsinkófálja a romák felzárrkóztatására szánt pénzt Farkas F. együttműködésével, hogy nem kezdett gyűjtési akcióba a romák megsegítésére, mint a Jobbik pénzbírságának esetében. Amivel azt akarom mondani, amíg a társadalom többsége nem tér észre a romákat és a menekülteket illetően, nincs sok köszenet a demokráciákról való ábrándozásban.
  Az emberiesség ellen űzött hecckampányt be kell fejezni. Mert ez már nem az a szint, hogy a kampány hevében mondok egy-két hülyeséget, amit kiigazítok.
  Valóban, Romano Rose (a németországi romatanács elnöke) jobban odafigyelhetne, hogy kiket hív meg Heidelbergbe. Másrészt nem is olyan régen az online narancs „helyreigazított“ Balog Zoltán ügyében a „szeretetteljes szegregáció“-t illetően. Ez a rezsim mindenkit lehúz a mocsárba.
 5. 1
  Hofipisti
  2018. március 11., 09:57
  Amikor a szervilis miniszter beáll mikrofonállványnak a másfél milliárdos sumák, sötét "nemzetiségi vezető" elé. Még az is elképzelhető, hogy Heidelbergben rá adta a kabátot is?
  Hátborzongató az ilyen szintű "nyelvakrobatika"!

Komment írásához