A kormánybarát politológus egészen elképesztő érvvel magyarázza meg, miért titkolják, hol nyaral Orbán

szerző
narancs.hu
publikálva
2017. aug. 11., 09:33
Twitter megosztások száma
Google +1
Egyéb megosztás

Ő volt az, aki liberális beetetésnek nevezte a karácsonyi ételosztást.

A Blikk is megpróbálta kideríteni, hol nyaral idén a magyar miniszterelnök, ám nem meglepő módon a lap nem járt sikerrel. Ahogy az RTL-nek, úgy a bulvárlapnak sem mondta el Havasi Bertalan sajtófőnök, hogy merre vakációzik Orbán Viktor. De a Blikk azért megkérdezte Kiszelly Zoltánt is, aki politológus ugyan, de leginkább onnan ismert, hogy ő volt az, aki tavaly év végén „liberális beetetésként” írta le a karácsonyi ételosztást.

false

 

Fotó: YouTube

„Elképzelhető, hogy Lévai Anikóval kettesben nyaralnak, és nem akarják, hogy felkeressék őket rajongók vagy a miniszterelnök politikáját ellenzők” – mondta a szakértő. Hozzátette, az is lehet, hogy nem akarják az embereket irritálni egy olyan külföldi úttal, amit mondjuk egy átlag magyar nem engedhet meg magának.

Ezt mondta Kiszelly a lapnak, és most már teljesen világos minden. Nyilván nem is lehet másról szó, csak erről; ha elmondanák, hol pihen szegény miniszterelnök, akkor rögtön rajongók hada rohamozná meg a helyet. De persze az is lehet, hogy Orbán mindenre gondol, és olyan rendes, hogy nem akarja irritálni az embereket. Pardon, az „átlag magyarokat”.

Holnap részletes cikket olvashatnak a témában a magyarnarancs.hu-n.

szerző
narancs.hu
publikálva
2017. aug. 11., 09:33
Twitter megosztások száma
Google +1
Egyéb megosztás
Ezt már olvasta?

Kommentek

Rendezés:
 1. 11
  alterego56
  2017. augusztus 12., szombat 01:51
  Esetleg az is kiderülhetne hogy a 700 000 ezer forint megtakarított forint nem fedezné a nyaralást, és emiatt a miniszterelnök úrnak OTP kölcsönt kellett felvennie.
 2. 10
  szegedi789
  2017. augusztus 11., péntek 20:55
  Most a kiszelly úr arról beszélt ily' költőien, hogy távolságtartásról szóló végzése van a mindenki örök kedvenc miniszterelnökének véle szemben ??? Mert a túlny@lás is irritációval jár ???

  €€€€€€


  Egyébként van egy pelenka reklám, ahol ezt az örökérvényű filozófiai kérdést teszi fel egy női hang:
  "hova tűnt a pisi ?"
  Magyar választó ezek szerint társdalmi hirdetésben teheti fel a másik örökérvényű demokratikus kérdést:
  "hova tűnt a miniszterelnök?" (Nem Daimon Hill, hoppácska !)
 3. 9
  Hóvarjú
  2017. augusztus 11., péntek 19:46
  Akkor újra belsőséges kapcsolatba került a két jó barát.
 4. 8
  tiszapolgári
  2017. augusztus 11., péntek 17:47
  Igen, és amíg a domborodó mellizmait süttetve várt a kapásra, azt is megtervezte, hogyan rejtsen el egy aprócska halszálkának álcázott endoszkópot a pirogban.
 5. 7
  Hóvarjú
  2017. augusztus 11., péntek 14:49
  Akkor azért horgászott annyit Vlagyimir Vlagyimirovics cáratyuska a szabadsága alatt, hogy friss halacska jusson Viktor Viktorovics cárevics és bájos felesége pirogjába.
 6. 6
  tiszapolgári
  2017. augusztus 11., péntek 12:23
  Természetesen Kiszelly válaszában van egy fehér folt, hiszen az Ermitázs Leningrádban van, a Bolsoj és a GUM pedig Moszkva anyácskában. Gondolom, a közel négyórás vonatúton Puskint vagy Turgenyevet olvasnak.
 7. 5
  tiszapolgári
  2017. augusztus 11., péntek 12:17
  Nem nagyon értem, hogy a Blikk miért pont egy politológust kérdez Orbán nyaralásáról, és nagyon meglepődtem volna, ha Kiszelly a kérdésre konkrét és teljesen naprakész válasszal tudott volna szolgálni: „Köszönöm a kérdésüket, Orbán Viktor és Lévai Anikó először az Ermitázs kincseit tekinti meg, utána a Bolsoj Tyeatrban megnézik a Hattyúk tavát, azután a GUM áruházban befalnak hat pirogot, Anikó egyet, Orbán Viktor ötöt, megisznak rá egy kis-, illetve egy nagy málnaszörpöt, azután böffentenek, Anikó egyet, Orbán Viktor ötöt.
 8. 4
  Valakicske
  2017. augusztus 11., péntek 12:05
  Igaz - de szerintem ezt is képesek már közvetítőkkel intézni.
  Az a nő úgy néz ki, mint a saját öreganyja, pedig ebben a státuszban és ezen pénzügyi körülmények között élve nem így szoktak kinézni a diktátorfeleségek. És nem csak a fizikai változóira gondolok, hanem az arcából sütő nyomorúságra is.
  Havasibercikekutyuli pedig biztosan tudja, hol van a spájzban az almabefőtt és azt is, melyik rokonra éppen mit kell ráíratni. Ezért tartják.
 9. 3
  rworse
  2017. augusztus 11., péntek 11:00
  Ebben a nyilatkozatban éppenséggel nincs igazán különös semmi, ettől függetlenül szociálpolitikai tanulmányt érdemelne, hogy egy eredetileg nem hülyegyerek Kisszelly hogyan őrült bele a poltikába. Sokan lettek ilyenek a rendszerváltás óta, de tőle talán kevésbé várta volna az ember. Az első Orbán-kormány tájékán feltűnt kormánypárti politológusból a két szoclib ciklusban viszonylag értelmesen beszélő konzervatív hajlamú politológussá érett, aztán a kétharmadba egyre jobban belehülyült. Nem csak beleszervült az agitpropba, hanem bele is hülyült, meghökkentő szintig.
 10. 2
  Cyrano
  2017. augusztus 11., péntek 10:50
  Valakicske:
  Miért ne váltanának? Honnan tudná a ző ura, hogy melyik rokonnak mire van szüksége?Hol valami almabefőtt, hol valami biznisz a gázos szomszéddal.
  Van kommunikáció, ne aggódj.

Komment írásához