A kormánybarát politológus egészen elképesztő érvvel magyarázza meg, miért titkolják, hol nyaral Orbán

szerző
narancs.hu
publikálva
2017. aug. 11., 09:33
Twitter megosztások száma
Google +1
Egyéb megosztás

Ő volt az, aki liberális beetetésnek nevezte a karácsonyi ételosztást.

A Blikk is megpróbálta kideríteni, hol nyaral idén a magyar miniszterelnök, ám nem meglepő módon a lap nem járt sikerrel. Ahogy az RTL-nek, úgy a bulvárlapnak sem mondta el Havasi Bertalan sajtófőnök, hogy merre vakációzik Orbán Viktor. De a Blikk azért megkérdezte Kiszelly Zoltánt is, aki politológus ugyan, de leginkább onnan ismert, hogy ő volt az, aki tavaly év végén „liberális beetetésként” írta le a karácsonyi ételosztást.

false

 

Fotó: YouTube

„Elképzelhető, hogy Lévai Anikóval kettesben nyaralnak, és nem akarják, hogy felkeressék őket rajongók vagy a miniszterelnök politikáját ellenzők” – mondta a szakértő. Hozzátette, az is lehet, hogy nem akarják az embereket irritálni egy olyan külföldi úttal, amit mondjuk egy átlag magyar nem engedhet meg magának.

Ezt mondta Kiszelly a lapnak, és most már teljesen világos minden. Nyilván nem is lehet másról szó, csak erről; ha elmondanák, hol pihen szegény miniszterelnök, akkor rögtön rajongók hada rohamozná meg a helyet. De persze az is lehet, hogy Orbán mindenre gondol, és olyan rendes, hogy nem akarja irritálni az embereket. Pardon, az „átlag magyarokat”.

Holnap részletes cikket olvashatnak a témában a magyarnarancs.hu-n.

szerző
narancs.hu
publikálva
2017. aug. 11., 09:33
Twitter megosztások száma
Google +1
Egyéb megosztás
Ezt már olvasta?

Kommentek

Rendezés:
  1. 1
    Valakicske
    2017. augusztus 11., péntek 10:32
    Vagy mert Graz túl közel van és könnyen megtekinthető.
    (Az kizárt, hogy a Főméltóságú Asszony is vele lenne, nem gondolom, hogy a PR-megjelenéseken kívül két szót is váltanak egymással ezek már sok éve.....)

Komment írásához