Az NGM által támogatott nívódíjat kapott Andy Vajna csatornájának Habony-barát hírigazgatója

szerző
narancs.hu
publikálva
2017. szept. 05., 18:15
Twitter megosztások száma
Google +1
Egyéb megosztás

A kör be is zárult.

Van egy díj, úgy hívják: a Sajtókövete Nívódíj. Ezt a Magyar Termék Nagydíj kiírói tanácsa szokta odaítélni egy arra érdemes médiumnak. A Magyar Termék Nagydíjat támogatja a Nemzetgazdasági Minisztérium, továbbá a Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatala és a Közbeszerzési Hatóság is. Ezt a díjat „olyan nyomtatott vagy elektronikus médiumoknak ítélik oda, amelyek megítélésük szerint a kiírás évében sokat tettek a kiemelkedő magyar minőség kommunikációjáért”.

Van egy tévécsatorna, úgy hívják: Tv2. Ennek a tévécsatornának van egy tulajdonosa, őt meg úgy hívják: Andy Vajna. Andy nagyon szereti a közpénzt, de inkább költeni, mint gyarapítani. Őt már nem kell bemutatni.

Ennek a tévécsatornának meg van egy hírigazgatója, az ő neve Kökény-Szalai Vivien, nagyon már őt sem kell bemutatni, de azért nézzék csak:

Az üdvöske – Szalai Vivien, a Tv2 új hírigazgatója

Kökény-Szalai Vivien a kajakozástól a regényíráson át a televíziózásig sok mindenhez ért. Döntéseit nem befolyásolja az empátia, és a tényeken is könnyedén átlép.

És hogy miért mondjuk mindezt? Mert ma a Parlamentben ennek a közpénznyelő televíziónak a csapatát díjazták a Sajtókövete Nívódíjjal, hiszen valóban igen sokat tettek a „kiemelkedő magyar minőség kommunikációjáért”. Például ezzel a riporttal.

Bűz és mocsok az aluljárókban / Tények.hu videó

Valósággal undorodnak a gyalogosok, amikor valamelyik VIII. kerületi aluljáróba kell lemenniük, vagy amíg kijutnak a metróból a felszínre. Az aluljárókat ugyanis szinte ellepték a hajléktalanok, akik között sok az agresszív részeg. A reggeli csúcsforgalomban pedig orrfacsaró bűzben, a saját mocskukban fekvő embereken kell átlépdelniük a munkába vagy iskolába igyekvőknek.

 

szerző
narancs.hu
publikálva
2017. szept. 05., 18:15
Twitter megosztások száma
Google +1
Egyéb megosztás
Ezt már olvasta?

Kommentek

Rendezés:
 1. 3
  rworse
  2017. szeptember 06., szerda 06:57
  Rejtőzködőmilliárdosok!
  NÍVÓDÍJ!
  Miből fizeti Juhász?
  NÍVÓDÍJ!
 2. 2
  tiszapolgári
  2017. szeptember 05., kedd 20:25
  Tanga vagy nagymama bugyi?
  NÍVÓDÍJ!
  Túlélték, mégis meghaltak.
  NÍVÓDÍJ!
  Soros megölte volna az anyját.
  NÍVÓDÍJ!
 3. 1
  szegedi789
  2017. szeptember 05., kedd 19:12
  Ó, én pedig reméltem, hogy "Aligátorkörömlakk és majomdzseki" (Vagy alligátordzseki, majomlakk ? ööö . . .) c. (vagy valami ilyesmi ) korszakos anyagért bizonyultak érdemesnek . . .

  Köv. lépés : HUNGARIKUMmá vállás !

Komment írásához