„Hazai pályán ennyire ellenünk fújnak…”

szerző
narancs.hu
publikálva
2017. júl. 20., 08:01
Twitter megosztások száma
Google +1
Egyéb megosztás

Facebook-oldalán tette közzé gondolatait nem sokkal a 9-9-re végződött olasz–magyar meccs után Nagy Viktor, a vízilabda-válogatott kapusa:

false

„Nehezen hiszem el még mindig, hogy ez megtörténhet… hazai pályán ennyire ellenünk fújnak… és gondolom, most sem lesz semmi következmény… gusztustalan és felháborító!
…és leginkább szomorú.
A csapatra viszont nagyon büszke vagyok, hogy 9-9 re hoztuk a meccset!

Most várjuk, hogy mennyit játszik az olasz az ausztrál csapattal… mi 10-zel vertük őket. Ennél kevesebbel kellene, hogy nyerjen az olasz csapat… nagyon kíváncsi vagyok, hogy milyen bírók és leginkább hogyan fogják fújni a meccset…”

szerző
narancs.hu
publikálva
2017. júl. 20., 08:01
Twitter megosztások száma
Google +1
Egyéb megosztás
Ezt már olvasta?

Kommentek

Rendezés:
 1. 4
  Juliusz
  2017. július 21., péntek 12:04
  HAZAI meccsen nem a javunkra fújni? Fúj!
 2. 3
  rworse
  2017. július 20., csütörtök 14:16
  Naumov és Schwartz még azon időkben nőtt bele a nemzetközi bíráskodásba, amikor még más országok voltak a barátaink. Vannak még hiányosságok, az élet nem minden területe tudja globálisan prompt lekövetni a hintapolitikánkat. Ezt a kormány mentségéül. Még nem értünk a fejlett NER felépítésének végére, de hát jó munkához idő kell - meg egy kis pótköltség.

  A bírók mentségéül pedig annyit, hogy persze egyáltalán nem fújtak részrehajlóan, pártatlanul fújtak, ennek okán természetes, hogy a kommentelők 70%-a echte csalásról beszél. Így szokott ez lenni (a magyar) vízilabdában, ha a bírók egyenlően tévednek mindkét oldal kárára. Most is egyenlően tévedtek, és persze ötödannyit, mint amennyit a közvélemény nekik tulajdonít.

  A kapus mentségére pedig annyit, hogy a kapusnak definitíve mentális defektusai vannak, különben nem menne kapusnak. Neki nem csak joga, kötelessége is hülyének lenni, sőt, a kapusnak nem csak joga, kötelessége is a saját hibáit másokra vetíteni, a kapus definitíve tökéletes. A mezőnyjátékosokra más vonatkozik, ők nem is állították (már akiket hallottam), hogy részrehajló lett volna a bíró, ők azt állították (már akiket hallottam), hogy a bíráskodás pártatlan volt, ha nem is nagyon színvonalas.

  Ennyit mára a tudomány és technika újdonságaiból.
 3. 2
  tiszapolgári
  2017. július 20., csütörtök 13:41
  Az orosz Naumov és az izraeli Schwartz vezette a meccset, újabban mindkét ország a barátunk, csak ez a két csaló gazember szarik az aktuálpolitikára.
 4. 1
  yoyo
  2017. július 20., csütörtök 12:37
  tudomásul kellene vennie mindenkinek, hogy a magyaroknak fáj trianon, és nem tehetik örökké ezt velünk.

Komment írásához