Lovasi András: „Ez tényleg az elemi döbbenet. Erre már nincs is mit mondani”

szerző
narancs.hu
publikálva
2017. júl. 14., 13:29
Twitter megosztások száma
Google +1
Egyéb megosztás

A zenész szerint ami jelenleg folyik, az a chemtrail-konteók szintje.

„Úgy csúsztunk át ebbe az eszelős állapotba, hogy közben mindenki azt mondogatta: most már tényleg nem lesz rosszabb. És ez most nem a szokásos értelmiségi fanyalgás, hanem tényleg az elemi döbbenet. Erre már nincs is mit mondani” – mondta 24.hu-nak adott interjújában Lovasi András, aki mondott olyan, nyilván képtelen és érthetetlen dolgokat is, hogy Habony Árpádot majd PR-iskolákban fogják tanítani (aha, persze), meg hogy szerinte 2011-ben szürreálisnak hatott volna az a plakátkampány, amit most tol a Fidesz – ez kábé olyan, mint amikor azt mondja valaki, hogy ő nem látta ezt jönni, ezek a srácok nem ilyenek voltak stb., stb.

false

 

Fotó: MTI/Szigetváry Zsolt

De hagyjuk is ezt, mert az idén 50 éves zenész szerint ugyanakkor nincs új a nap alatt, és a hadakat egyben kell tartani, ezért a kormány lebutítja az üzenetet, hogy mindenki értse, ki a barát és ki az ellenség. Lovasi azonban úgy látja, ez már tényleg a chemtrail-konteók szintje. Szerinte ráadásul mindenki elkezd visszahúzódni, és nem akar véleményt nyilvánítani.

Arra a kérdésre, hogy lát-e esélyt, hogy nálunk is bekövetkezik a putyini bekeményítés, azt mondta, az esély megvan rá. „Képtelenség megjósolni, hogy történik-e nálunk is ilyesmi, vagy marad ez a puha leuralás” – magyarázta.

szerző
narancs.hu
publikálva
2017. júl. 14., 13:29
Twitter megosztások száma
Google +1
Egyéb megosztás
Ezt már olvasta?

Kommentek

Rendezés:
 1. 4
  yoyo
  2017. július 14., péntek 17:00
  a puha leuralást magunknak köszönhetjük. Amíg petíciókkal, esetleg felháborodott facebook posztokkal fejezi ki nemtetszését, akinek nem tetszik, addig. A butusok sokan azt hiszik, hogy ha majd nagyobb lesz a felháborodás, akkor a kormány összetojja magát és mindent visszavon, ha még nagyobb lesz a felháborodás, akkor egyenesen lemond.
  Nem, akkor jön a foga fehérje szakasz.
  (Lovasit régen nagyon szerettem, a közéleti megnyilvánulásait viszont általában nagyon nem. Ő is azok közé tartozik, akik törekedtek a közönséggel és a rendszerrel való jó viszony egyensúlyban tartására.)
 2. 3
  Hóvarjú
  2017. július 14., péntek 16:42
  Megint felébredt egy fideszes Csipkerózsika? Szánalmas
 3. 2
  rakkentroll
  2017. július 14., péntek 16:22
  Lovasi, hogy megasszonyosodott, és "hirtelen" meg is világosodott. Az ikszedik kaszálós "búcsúkoncert" után.
 4. 1
  rworse
  2017. július 14., péntek 14:41
  "Azt akarom mondani, hogy ami itt van,
  Azér' én nem ezér' harcoltam!
  És most is tudom, hogy hol van a helyem,
  Ne higyjék azt hogy be is veszem
  Ezt a dumát, hogy mi szartuk el,
  Mi gyártottunk lécet, amennyi kell!
  Embernek, csákánynak nehéz a feje,
  De én még tudom, hogy hol van a nyele!"

Komment írásához