„Nem bírta tovább” – Öngyilkos lehetett Avicii

szerző
MTI/narancs.hu
publikálva
2018. ápr. 26., 20:20
Twitter megosztások száma
Google +1
Egyéb megosztás

A család most kiadott közleményéből erre lehet következtetni.

„Nem bírta tovább” – egyebek közt ez áll a Tim Bergling néven született svéd DJ, Avicii családjának csütörtöki közleményében. A zenészt még április 20-án találták holtan Omán fővárosában, Maszkatban, ahol barátaival nyaralt.

A család szerint Avicii

„Viaskodott az értelem, az élet és a boldogság gondolataival. Képtelen volt folytatni. Békét akart találni.”

A zenész szóvivője nem volt hajlandó megerősíteni az AFP francia hírügynökségnek, hogy öngyilkosságot követett-e el Avicii.

A zenész nem rejtette véka alá egészségi problémáit, azt, hogy hasnyálmirigy-gyulladásban szenvedett korábban, amelyet részben a túlzott alkoholfogyasztás okozott. 2014-ben eltávolították az epehólyagját és a vakbelét. Két éve megdöbbentette rajongóit, amikor bejelentette, hogy felhagy a turnézással, de stúdióban továbbra is készített zenét.

„Tim nem szerette azt az üzleti gépezetet, amelyben találta magát, érzékeny fiú volt, aki szerette rajongóit, de nem szerette a rivaldafényt. Amikor abbahagyta a turnézást, egyensúlyt akart találni az életben, boldog akart lenni, azzal akart foglalkozni, amit a legjobban szeretett, zenélni” – közölte a család.

„Szeretett Timünk egy útkereső volt, egy törékeny művészlélek, aki válaszokat keresett a létezés kérdéseire. Egy örökké elégedetlen maximalista, aki keményen dolgozott és utazott olyan pörgésben, amely túlzott stresszhez vezetett” – olvasható a család levelében.

Az ománi rendőrség a hét elején közölte, hogy nem találtak gyanús körülményt halálával kapcsolatban, hozzátéve, hogy a halál okát a család kérésére nem tárják a nyilvánosság elé.

28 évesen meghalt Avicii

A világ egyik legismertebb DJ-je volt.

szerző
MTI/narancs.hu
publikálva
2018. ápr. 26., 20:20
Twitter megosztások száma
Google +1
Egyéb megosztás
Ezt már olvasta?

Kommentek

Rendezés:

Komment írásához