A hódmezővásárhelyi független jelölt bejelentette, hogy indul az időközi választáson, erre térfigyelőt szereltek a háza közelébe

szerző
narancs.hu
publikálva
2018. jan. 06., 17:45
Twitter megosztások száma
Google +1
Egyéb megosztás

De legalább nagyobb biztonságban van Márki-Zay Péter.

Már napokkal korábban is lehetett tudni, de hivatalosan pénteken jelentette be Márki-Zay Péter, hogy indul a hódmezővásárhelyi polgármester váratlan halála miatt kiírt időközi választásokon. Eddig úgy tűnik, az összellenzék támogatja őt azzal, hogy nem indítanak jelöltet, de ezt hivatalosan a pártok még nem erősítették meg. A támogatásra szükség is van, hiszen Lázár János miniszter városa hagyományosan jobboldali település, ahol az utóbbi választásokon toronymagasan nyert mindig a Fidesz jelöltje.

Szombaton Márki-Zay Péter egy érdekes egybeesésről számolt be a Facebook-oldalán: a hivatalos bejelentése napján a háza közelébe térfigyelő kamerákat szereltetett az önkormányzat. „Az időbeli egybeesés nyilván véletlen: éveken keresztül két polgármester is lakott az utcában, most hogy a vásárhelyi elhalálozott, esedékes lett a biztonság megerősítése ebben a csendes, hangulatos vidéki utcában, ahol forgalom is alig van” – írta Márki-Zay, azt is megjegyezve, hogy a helyi sajtó biztosan azért nem ment el a pénteki bemutatkozójára, mert éppen a kamerák felszerelését dokumentálták.

Mindent lát

Mindent lát

Fotó: Márki-Zay Péter Facebook-oldala

szerző
narancs.hu
publikálva
2018. jan. 06., 17:45
Twitter megosztások száma
Google +1
Egyéb megosztás
Ezt már olvasta?

Kommentek

Rendezés:
 1. 2
  tiszapolgári
  2018. január 07., 10:43
  A térfigyelő nem a képviselőjelölt miatt kell, hanem hogy rögzítse azt a nagyon ritka együttállást, hogy a faodúban egy mókus felébred a téli álmából, erre a násznép kiszalad a templomból, egyenesen a körforgalom felé, 35 km/h sebességgel.
 2. 1
  szegedi789
  2018. január 06., szombat 19:45
  Ha nagyon cseles a jelölt, állíthatna egy újabb Rapcsák-szobrot, az úgyis elég grandiózus lenne, és mint a Bolondos dallamokban nyugodtan lopakodhatna a kamera előtt ide-oda, fel s le . . .

Komment írásához