A kormánypropaganda azonnal elkezdte védeni Semjén Zsoltot: nem is méregdrága luxusvadászatokra jár, csak a családjához utazik ki

szerző
narancs.hu
publikálva
2018. márc. 09., 14:37
Twitter megosztások száma
Google +1
Egyéb megosztás

A helikoptert pedig nem tudja kikerülni szegény.

Ahogy arról reggel beszámoltunk, nagyon erős anyaggal jelentkezett a mai Magyar Nemzet: a lap beszámolt róla, hogy Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes rendszeresen jár svédországi luxusvadászatokra, a túrák költsége pedig óriási. Utóbbi egyáltalán nem véletlen, elvégre a helikopter és a teljes szálloda kibérlése is tartozéka ezeknek a vadászatoknak.

Nem hagyhatta ezt a kormánymédia: szinte egyszerre írta meg több kormányközeli sajtótermék, hogy Semjén Zsolt ellen „hajtóvadászat indult”, és nincs itt semmi látnivaló, mert hogy Orbán helyettese évente többször is jár Svédországba, lévén nagybátyja és unokatestvérei is ott élnek. A kormánypropaganda szerint a helikopterre is van magyarázat. Figyeljék csak, hogyan mosdatja Semjén helikopterezését a szebb napokat is megélt Origo:

„A helikopterre egyetlen ok miatt van szükség: az elejtett vad húsát csak és kizárólag így tudják elszállítani feldolgozásra. Ennek egyetlen, nagyon egyszerű oka van: a skandináv területeken, a sarkkörnél ugyanis nincsenek utak, a terület mocsaras, autóval nem lehet megközelíteni a vadászati területeket. A skandináv országok törvényi előírásai szerint hús nem hagyható kint, azt minden alkalommal el kell szállítani. Ezt, a már leírt körülmények miatt helikopterrel teszik meg. A helikoptert nem ő használta, azzal mindössze az elejtett vad húsát szállították el feldolgozásra.”

Megvédeni Semjén Zsoltot 1.

Megvédeni Semjén Zsoltot 1.

Megvédeni Semjén Zsoltot 2.

Megvédeni Semjén Zsoltot 2.

 


Már csak a szállodabérlést kellene valahogy megvédeni, és járna is a dicséret.

Borítókép: MTI/Balogh Zoltán

szerző
narancs.hu
publikálva
2018. márc. 09., 14:37
Twitter megosztások száma
Google +1
Egyéb megosztás
Ezt már olvasta?

Kommentek

Rendezés:
 1. 5
  sachs
  2018. március 09., péntek 23:00
  Vérnősző barom (mother fucker).

  Róla mindig az Őrült nők ketrece jut eszembe, amikor az erkölcsvédő liga elnöke éppen egy néger zsidó prostituált ágyában kap infarktust, és az bizony kínos. Csakhogy az egy vígjáték, a Semjén viszont a valóság.
 2. 4
  Világos
  2018. március 09., péntek 17:04
  Hajtóvadászat ? Belejöttek a formába a Fidesz közmédia is Puskázott.
  Mi is volt? Volt egy kötél egyik végén egy szarvas a másik végén egy
  helikopter Semjén meg épen rokanainál járt és beleakadt. Magánpénzen
  miután ellopták.
 3. 3
  Motyó
  2018. március 09., péntek 16:31
  Odáig rendben van, hogy utak hiánya miatt helikopterrel kell elszállítani a lelőtt állatot. De ha nincsenek utak, zsóti hogyan jutott oda? Gyalog, lóháton, helikopterrel? Ez a kérdés, válaszoljatok!
 4. 2
  rworse
  2018. március 09., péntek 16:30
  A helikoptert nem ő használta. Tehát gyalog tette meg a soktíz- százkilométeres távot az útig. És persze a skandináv táji sajátosságokból fakad, hogy mindig útbaesik jövet-menet egy kis vadászat a rendszeres rokonlátogatás közben.

  erdőspéterkurvaanyád

 5. 1
  szegedi789
  2018. március 09., péntek 14:51
  Na, századvéges slepp kiizzadta magából a hívószót. hajtóvadászat !
  Bár lázári bécsi kalandból is az ellenzéki média lett a hibás, mert ironizálgat az ebadta csürhe, ahelyett, hogy megköszönnék lázárkának a komoly államférfiúi figyelmeztetést. És most csak lájtosan foglaltam össze, amit össze lehetett. Hányás és egyéb gyomorbántalmak nélkül... Hadházy-sagára még nem is utaltam, ami túl tesz a schmidtmáriai értelemben vett kettősmérce vijjogó sipításán is, túl van egy emberi minimumon.

  Helikopterezés mint terminus technicus meg kapott a mai magyar közbeszédben egy újabb, vöröses színű árnyalatot...

Komment írásához