Egy államtitkár ennyit bír kinyögni: „Soros-reklám”

szerző
narancs.hu
publikálva
2017. dec. 04., 15:12
Twitter megosztások száma
Google +1
Egyéb megosztás

Ilyen ma egy parlamenti vita.

„Annyira belefeledkeztek Soros György reklámozásába, hogy nem érnek rá a valós problémákkal foglalkozni” – mondta ma a parlamentben Szél Bernadett, az LMP elnöke, aki szerint például az önkormányzatoknál bérproblémák vannak, és ezért sztrájksorozatot is hirdettek jövőre. Az Index helyszíni tudósítása szerint Szél azt is megjegyezte, sok vidéki polgármesterrel találkozott, és az egyik alkalommal azt tapasztalta, hogy a polgármestert kávézás közben „a helyi fideszes hívogatta”. Szél Bernadett szerint a fideszesek egyszerre félemlítik meg a polgármestereket, illetve azokat a közmunkásokat is, akiket „a helyi erős emberek földjére vezényelnek” dolgozni.

Pogácsás Tibor

Pogácsás Tibor

Fotó: MTI – Kovács Attila

A LMP elnökének felvetéseire Pogácsás Tibor belügyi államtitkár válaszolt. Szerinte nem a kormány, hanem Soros György reklámozza magát, Szél pedig „Soros támogatottja”, ami pedig a fenyegetéseket illeti, Pogácsás azt ajánlotta Szél Bernadettnek, tegyen feljelentést.

Ennyi.

szerző
narancs.hu
publikálva
2017. dec. 04., 15:12
Twitter megosztások száma
Google +1
Egyéb megosztás
Cimkék:
Ezt már olvasta?

Kommentek

Rendezés:
 1. 4
  rworse
  2017. december 05., kedd 19:20
  erdőspéterkurvaanyád
 2. 3
  deruyter
  2017. december 05., kedd 11:38
  Galambocska, kicsit kevésbé legyél átlátszó, mert nem kapod meg a karácsonyi pénzt!
  Értem én, hogy az eligazításon azt kaptad, hogy mivel most az LMP erősödik azt kell lenyomni, az MSZP meg gyengül azt kell dícsérni, de azért ez így nagyon ciki. Egy másik cikkhez meg azt írtad, Széll Bernadett rikácsol a parlamentben. Próbálj már meg legalább egy kicsit közelíteni a valósághoz. Gyenge, nagyon gyenge. Mi lesz a következő? Az öltözködésébe kötsz bele stb.? Ha már nem lop, meg nem ver senkit a családjában, valamit ki kell találni. Na de így?
 3. 2
  galambocskám
  2017. december 04., hétfő 19:36
  Hogy milyen a parlamenti vita azt talán ne feszegessük. Az ellenzék előadja a hisztéria de turbót a fideszesek meg válaszképpen süketelnek.
  De nem tudom őket hibáztatni ezért. Halálhörgésre meg hivatásos siratóasszonyok vijjogására nem is lehet normálisan válaszolni.

  Egyszer - legnagyobb döbbenetemre egy szocialista, bizonyos Józsa nem emlékszem a keresztnevére, normális emberi hangnemben szólalt meg - azt hittem káprázik a fülem. Megjegyzem a normális hangnemben megfogalmazott kérdésre normális hangvételű választ kapott. Mintha nem is a parlamentben lennénk.

  De egyszer volt Budán kutyavásár.
  Már régóta leveszem a hangot mert elviselhetetlen a tónus ami arrafelé megy.
 4. 1
  Kovacs
  2017. december 04., hétfő 19:29
  Tényleg, ez már az aljnak a legaljabb alja.

Komment írásához